Detaylar
Kim cevapladı?Yakuza
Üstün
Tam mod açınca görünüyor BIOS sürümü ve tarihi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Halo
Uzman
Yakuza
Üstün
2026 BIOS'muş, güncellemesi keyfe keder. Videodaki söylenenleri yapabilirsin.
BIOS sayfasının aşağısında Firmware Update gözüme ilişti, baktım ona; USB 3.0 ve 3.2 slotları için üretici yazılımı güncellemesiymiş o da.
Dilersen güncel BIOS + o FW Update yapabilirsin, sana kalmış. USB portlarında sıkıntı var mı, yok mu bilmiyorum tabii.
Halo
Uzman
USB'ler sorunsuz, daha önceden BIOS güncellemesi yaptım ama hep elektrik gider korkusuyla yaptım. Gerek yoksa ellemek istemem.2026 BIOS'muş, güncellemesi keyfe keder. Videodaki söylenenleri yapabilirsin.
BIOS sayfasının aşağısında Firmware Update gözüme ilişti, baktım ona; USB 3.0 ve 3.2 slotları için üretici yazılımı güncellemesiymiş o da.
Dilersen güncel BIOS + o FW Update yapabilirsin, sana kalmış. USB portlarında sıkıntı var mı, yok mu bilmiyorum tabii.
Yakuza
Üstün
USB'ler sorunsuz daha önceden BIOS güncellemesi yaptım ama hep elektrik gider korkusuyla yaptım gerek yoksa ellemek istemem
BIOS güncellemesi ile ilgili sana ufak bilgi vereyim.
Yaz aylarında sıcak bölgede oturuyorsan klima yüklenmesi kaynaklı her an elektrikler uçabilir BIOS güncellemesi yapma.
Sonbahar ve ilkbahar aylarında okullar açıkken insanlar vızır vızır çalışıyorken akşam işten eve geldikleri saat Prime time saatleridir, bu saatlerde haberler ve bol reklamlı diziler yayınlanır, elektriklerin kesilmemesi gerekir çok büyük bir felaket olmadığı müddet.
Akşam 8-9 arası böyle bu mevsimlerde yap gitsin.
Halo
Uzman
1683 mü yapayımBIOS güncellemesi ile ilgili sana ufak bilgi vereyim.
Yaz aylarında sıcak bölgede oturuyorsan klima yüklenmesi kaynaklı her an elektrikler uçabilir BIOS güncellemesi yapma.
Sonbahar ve ilkbahar aylarında okullar açıkken insanlar vızır vızır çalışıyorken akşam işten eve geldikleri saat Prime time saatleridir, bu saatlerde haberler ve bol reklamlı diziler yayınlanır, elektriklerin kesilmemesi gerekir çok büyük bir felaket olmadığı müddet.
Yakuza
Üstün
Yap o zaman gitsin, USB FW'yi de Update et güncel kalsın, 6 ay sonra bakarız gene.
Gece geç saatlerde yapma onu da ekleyeyim, millet nasılsa uyuyor diye 1-2 saat bakım çalışması falan olabiliyor.
Hocam moboda BIOS Flashback var aslında sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle tekrar yazar flashback ile.BIOS güncellemesi ile ilgili sana ufak bilgi vereyim.