Hangisini seçiyoruz @Yakuza
Hangisini?

Onu mu kuralım?

17910622325097571655095027925314.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

2026 BIOS'muş, güncellemesi keyfe keder. Videodaki söylenenleri yapabilirsin.
BIOS sayfasının aşağısında Firmware Update gözüme ilişti, baktım ona; USB 3.0 ve 3.2 slotları için üretici yazılımı güncellemesiymiş o da.

Dilersen güncel BIOS + o FW Update yapabilirsin, sana kalmış. USB portlarında sıkıntı var mı, yok mu bilmiyorum tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
2026 BIOS'muş, güncellemesi keyfe keder. Videodaki söylenenleri yapabilirsin.
BIOS sayfasının aşağısında Firmware Update gözüme ilişti, baktım ona; USB 3.0 ve 3.2 slotları için üretici yazılımı güncellemesiymiş o da.

Dilersen güncel BIOS + o FW Update yapabilirsin, sana kalmış. USB portlarında sıkıntı var mı, yok mu bilmiyorum tabii.
USB'ler sorunsuz, daha önceden BIOS güncellemesi yaptım ama hep elektrik gider korkusuyla yaptım. Gerek yoksa ellemek istemem.

USB'ler sorunsuz daha önceden BIOS güncellemesi yaptım ama hep elektrik gider korkusuyla yaptım gerek yoksa ellemek istemem

BIOS güncellemesi ile ilgili sana ufak bilgi vereyim.

Yaz aylarında sıcak bölgede oturuyorsan klima yüklenmesi kaynaklı her an elektrikler uçabilir BIOS güncellemesi yapma.

Sonbahar ve ilkbahar aylarında okullar açıkken insanlar vızır vızır çalışıyorken akşam işten eve geldikleri saat Prime time saatleridir, bu saatlerde haberler ve bol reklamlı diziler yayınlanır, elektriklerin kesilmemesi gerekir çok büyük bir felaket olmadığı müddet.

Akşam 8-9 arası böyle bu mevsimlerde yap gitsin.

Yaz aylarında sıcak bölgede oturuyorsan klima yüklenmesi kaynaklı her an elektrikler uçabilir BIOS güncellemesi yapma.

Sonbahar ve ilkbahar aylarında okullar açıkken insanlar vızır vızır çalışıyorken akşam işten eve geldikleri saat Prime time saatleridir, bu saatlerde haberler ve bol reklamlı diziler yayınlanır, elektriklerin kesilmemesi gerekir çok büyük bir felaket olmadığı müddet.

1683 mü yapayım

Hocam moboda BIOS Flashback var aslında sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle tekrar yazar flashback ile.