Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasgüleç

Uzman
Bir senedir aldığım her sistemde aynı sorunu yaşıyorum ve tırlatacağım artık. FrametTime'da %99 FPS bir anda normal FPS 144'ken 22'ye düşüyor.
Sistem değiştiriyorum, her şeyimi değiştiriyorum ancak sorun çözülmüyor. Ne yapmalıyım? Daha önce yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir senedir aldığım her sistemde aynı sorunu yaşıyorum ve tırlatacağım artık. FrametTime'da %99 FPS bir anda normal FPS 144'ken 22'ye düşüyor.
Sistem değiştiriyorum, her şeyimi değiştiriyorum ancak sorun çözülmüyor. Ne yapmalıyım? Daha önce yaşayan var mı?
Priz değiştirin, evinizdeki elektrik tesisatında sorun olabilir.

Parçalarda sıkıntı olacağını sanmıyorum, her bozuk parça size gelmedi ya?
ASUS'un 750W 80+ Gold bir PSU'sunu kullanıyorum, tam model hatırlayamamakla beraber.

Galiba elektrik tesisatımda bir sorun var, yarın gün içerisinde deneyeceğim farklı bir prizde çalıştırmayı sistemi.
Hocam elektrik çekişini bence uzman birine kontrol ettirin. Ayrıca akım korumalı fiş alın.

Öneri;

Sorun büyük ölçüde i7 ve i9'u etkiliyor. 14. neslin kronik sorunundan etkilendiğini düşünmüyorum.
Ben Intel'e güvenmiyorum.

Akım korumalı priz kullanıyorum zaten hocam, elektrik çekişini kontrol ettireceğim. Tek şüphem prizden yana şu anda, hocamın dediği gibi tüm bozuk parçalar bana denk gelmiş olamaz.
Bana 3 kere denk geldi bunun açıklamasını verin bana?