Oyunlarda fişe takınca %99 FPS inanılmaz düşüyor ve gecikme süresi artıyor. Oyun kasa kasa oynanıyor kısaca. Fişten çıkardığımda ise doğal olarak fps düşüyor ama o kasma hissi yok oluyor.
Yaptıklarım:
Driverları silip yükleme (Hem igpu hem dgpu)
Virüs taraması
sfc /scannow
Format
Oyunlarda fişe takınca %99 FPS inanılmaz düşüyor ve gecikme süresi artıyor. Oyun kasa kasa oynanıyor kısaca. Fişten çıkardığımda ise doğal olarak fps düşüyor ama o kasma hissi yok oluyor.
Yaptıklarım:
Driverları silip yükleme (Hem igpu hem dgpu)
Virüs taraması
sfc /scannow
Format
G-helper kullanıyorum 2 türlü de sonuç aynı. Güç ayarları da etki etmiyor. Dediğim gibi pildeyken gecikme ve %99 FPS de sıkıntı yok, prizdeyken bu şekilde.
G-helper kullanıyorum 2 türlü de sonuç aynı. Güç ayarları da etki etmiyor. Dediğim gibi pildeyken gecikme ve %99 FPS de sıkıntı yok, prizdeyken bu şekilde.
Oyun esnasında işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda peki, tam kullanılıyor mu? Fişteyken böyle yapması garip bir durum açıkçası, aynı laptopun Intel işlemcili olanı var bende de. Böyle bir sorun yaşamadım hiç.
Oyun esnasında işlemci ve ekran kartı kullanımları ne durumda peki, tam kullanılıyor mu? Fişteyken böyle yapması garip bir durum açıkçası, aynı laptopun Intel işlemcili olanı var bende de. Böyle bir sorun yaşamadım hiç.
Oyunlarda fişe takınca %99 FPS inanılmaz düşüyor ve gecikme süresi artıyor. Oyun kasa kasa oynanıyor kısaca. Fişten çıkardığımda ise doğal olarak FPS düşüyor ama o kasma hissi yok oluyor.
Cihaz şarj oluyor. Başlarda hiçbir sıkıntı yok oyunlar gayet akıyor. Sonrasında bir anda %1 ve %0.1 değerleri 15'e kadar düşüyor oyun oynanamaz oluyor. GPU kullanımı ve watt değerleri de değişmiyor. Ayrıca MSI Afterburner'dan izlerken lim2 kısmında voltage yazdığını gördüm bir alakası olabilir mi?