1538

Üstün
Makaleler
7
asap20court 20shooting.webp

Ekim ayında mahkemeye çıkacak olan A$AP Rocky, 24 yıla kadar hapis cezası alabilir!

2021 yılında arkadaşı Relli ile yaşadığı tartışma sonucu arkadaşının üzerine 2 el ateş eden Rocky, yargılanmak için yeterli delil olduğu gerekçesiyle mahkemeye çıkacak.

Eski bir A$AP üyesi olan Relli, A$AP Mob’ın üyelerinin çoğunun hâlâ varoşlarda süründüğünü ve Rocky’nin hiç kimseye yardım etmediğini iddia etti. Relli’nin iddiasına göre Rocky, Relli’nin kendisine dediklerinden sonra sinirlenip olayı fiziksele sürüklemiş.
Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden A$AP Josh’un annesine, oğlunun cenazesini New York’a götüreceğinin sözünü veren Rocky, ne cenazeye katılmış, ne de arkadaşının cenazesini New York’a götürmüş...

Bir yanım iddiaların doğru olmamasını istiyor ama bakınca da A$AP Ferg bile isminden ASAP'ı çıkarttı... Yani kendi çetesine bakmıyorsa diyecek söz yok. İyi ki kişiselleri yerine yaptığı işlere bakıyorum dinle geç en iyisi.

Travis Scott'ın tarzını Rocky'den kopyaladığı düşünülen, hiphopa apayrı boyut getiren bir adam. Severiz müziklerini, umarım biz de; Rihanna ve 2 çocuğu da fazla mahrum kalmayız kendilerinden.

Evet benim de en çok üzüldüğüm Rihanna ve 2 çocuk olurdu. Rocky bence diğerleri gibi değil. Karadenizde de ateş ediyorlar arkadaşlarına şakasına ne olmuş ki?
Acid tecrübesi olan birisi, muhtemelen diger insanlar gibi fazla (yersiz) duygusal hareket etmiyor. Cunku mantık ve öncelikler devreye giriyor belgesellerde anlatildigina göre, insanın gözü açılıyor (aydinlaniyor) derler ya.
Yine de kisiselinden bize ne ki? Rapcilerin çoğu böyle zaten, yabancilar gangsta rap yapıyorsa doğru oluyor genelde, bizimkiler ise stüdyo gangsteri.

Acid tecrübesi olan birisi, muhtemelen diger insanlar gibi fazla (yersiz) duygusal hareket etmiyor. Cunku mantık ve öncelikler devreye giriyor belgesellerde anlatildigina göre, insanın gözü açılıyor (aydinlaniyor) derler ya.
Aydınlanma her zaman çok doğru değil ya. Çok da süper güç gibi bir şey vermiyor. Kendini tanıyorsun sadece. Biraz daha oturaklı bir insan olmanı sağlar mı belki :) Self kontrolün varsa o da. Yoksa manyak eder.