mustaf 2

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar selam. Dün akşam Epic Games kütüphanemi incelerken Crysis 1 ve 2'nin Remastered sürümlerine sahip olduğumu gördüm. Özel bir sebebi olmadan önce 2. oyunu oynamak istedim. Fakat bu harika oyun acayip zor. Bir de hata edip "yaparım zaten" diyerek en zor moda aldım. Şimdilik iki kere masa yumruklamamla sonuçlandı. Daha bitmedi, 7 saatte oyunun yarısına yeni gelebildim. Crysis serisini oynamadıysanız benim gibi hemen oynayın. Tek eksiği fazla zor olması, onu da zorluk seviyesi seçerek ayarlayabilirsiniz.

Crysis bence de zor bir oyun. En zorda hiç oynamadım ama normal seviyede oynarken bile epey zorlamıştı beni. Remastered sürümlerini geçen sene oynayıp bitirmiştim.

Masayı yumruklamadan, bunun bir oyun olduğunu bilerek ve sinirine hakim olamıyorsan zorluk seviyesinde inat etmeden bir tık düşürerek oynadığın oyundan keyif almanı dilerim.

Crysis bence de zor bir oyun. En zorda hiç oynamadım ama normal seviyede oynarken bile epey zorlamıştı beni. Remastered sürümlerini geçen sene oynayıp bitirmiştim.

Masayı yumruklamadan, bunun bir oyun olduğunu bilerek ve sinirine hakim olamıyorsan zorluk seviyesinde inat etmeden bir tık düşürerek oynadığın oyundan keyif almanı dilerim.
Hahahahahahah yok hocam, keyif alıyorum zaten. Oyun çok fazla iyi. Belirttiğim gibi hatayı ben yaptım ama en zor da bitirmek istiyorum. Yine de tavsiyeniz için sağ olun hocam <3