Sıkı yönetim var. VT3'te 26g yazacaksın, GB değil. 9000 saniye sol üste yazman yeterli. VT3 tikleyince start verince başlar.

Abi çözemedim o işi. Default bıraktım. 26.4 GB üzerinden devam ediyor test.
Süreyi de dolunca manuel durdururum testi. 😀
Taş gibi oldu be abi. 6200MHz CL26. trefi 65535 nedir ya 😀

Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gemini de DWM ile alakalı, korkulacak bir şey yok diyor.

Bence VT3 için bu test sonlandıktan sonra 1.2 VSOC dene. 2200 FCLK için sınırda olabilir, biraz varyasyon sezdim. Arka plan bomboş olsun, 26G yapmadın. Ondan oldu bir de. 1.02-1.03 sabit vermesi lazım devamlı. Bellek temizliği sonrası başlatılacak. Belki 1050 VDDG gerekebilir 1000 yerine ya da. @ahmetmelihalemdar

Bence VT3 için bu test sonlandıktan sonra 1.2 VSOC dene. 2200 FCLK için sınırda olabilir, biraz varyasyon sezdim. Arka plan bomboş olsun, 26g yapmadın. Ondan oldu bir de. 1.02-1.03 sabit vermesi lazım devamlı. Bellek temizliği sonrası başlatılacak. Belki 1050 vddg gerekebilir 1000 yerine ya da. @ahmetmelihalemdar

1.2 VSOC denedikten sonra rtp yapmadan mi VT3'e gireceğim abi?

1.2 VSOC denedikten sonra rtp yapmadan mi VT3'e gireceğim abi?

VT3 bakman kafi gelir diye düşünüyorum. VDDG 1050 gerekebilir belki, 1.25 VSOC çektin çünkü. Varyasyon hoşuma gitmedi ama 26G yazmadığın için de olmuş olabilir sağ üste. Testte fan devirleri fulle bir de, sonrasında normal kullanımda kısarsın. RAM fanı tam devir dönsün bir de, sendekiler ufak.

Tam olarak neleri değiştireyim abi? Sadece VSOC degistirerek rtp ye alayım mı? @Ayhan Dönmez

VSOC 1.2 yap, VDDG 1000 kalsın ilk. VT3 testi alman lazım da VT3 düzgün ayarlamadın geçen. Sol üste 9000 yazacaksın, sağ üste 26G. Bitişik olacak, GB yazma. G harfi yani. Bellek temizleyip başlat, arka plan boş olsun. Çıkan sonuçları kıyasla, bir yerden sonra sabitlemesi lazım. 1.02'den 9.93 düşüyorsa mesela problem demektir.