Şu an testi başlattım. Bak abi. Değer girdiğim zaman iterasyon saymıyor. Ama değer girmeden yaptığımda sorun yok. 😀 Şu an REST devam ediyor ki VT3'te, işlemci ve RAM full yükte ama iterasyon 0'da kaldı.

Run forever kaldığı için mi gözükmüyor abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an testi başlattım. Bak abi. Değer girdiğim zaman iterasyon saymıyor. Ama değer girmeden yaptığımda sorun yok. 😀 Şu an REST devam ediyor ki VT3'te, işlemci ve RAM full yükte ama iterasyon 0'da kaldı.

Run forever kaldığı için mi gözükmüyor abi.

GUI arayüzde bu sorun var mı?

Iterasyonlar 2 dakikada bir gerçekleşiyor zaten, 2 dakika bekledin mi? HWiNFO'dan takip et, sistemin yükte olup olmadığı bellidir zaten.

GUI arayüzde bu sorun var mı?

Iterasyonlar 2 dakikada bir gerçekleşiyor zaten, 2 dakika bekledin mi? HWiNFO'dan takip et, sistemin yükte olup olmadığı bellidir zaten.

Keşke benim için de bu kadar basit olsa, bilmediğiniz şeyler var diyeyim. Çok uzatmanın anlamı yok, bir kişi yüzünden herkesi zan altında bırakmak yakışmaz.

Run forever kısmını 9000 saniye ve 26g yaptım. Şu an iteration sayıyor.
VSOC 1.25 ve vddg 1.00 v. Eski haline çevirdim yani.

VT3 olmuyorsa OCCT yap ne diyeyim. Arkadaşları etiketleyim, yardımcı olsunlar. @X99 @RapidLemming955 @Yakuza @MAH0A @TechMad VT3 testi için yardımcı olur musunuz müsaitken? Teşekkür ederim.

Bendeki durum böyle : @ahmetmelihalemdar

Ramlerin idle sıcaklığı A2 : 34 derece , B2 33 derece, fan üflüyor ekran kartının üstünden.

1783214302202.webp

Cap Frame X farklarını falan da attım buraya ve yeşil foruma ben, hatta 6400 yapılan ayar DR RAM'e fazla geldi diye düz EXPO ile aynı performansı verdi diye 6200 CL26 bıraktık. Yani fazla zorlayınca bir esprisi olmadığını da dürüstçe söyledik ne isteniyor ki daha?