Abi ciddi diyorum. VT3 9000 saniyede hata alırsam eski ayarları geri yükler, kaç gündür uğraştığım o soğutmayı çıkarırım.

VT3 açamadıysan niye açamıyorsun o kısmı ben bilemem. Ben bilgim dahilinde sana gündelik nasıl kullanıyorsam birebir anlattım. Bu sıkıntı bir tek sende yaşandı. @ahmetmelihalemdar Fan devrini kısarsan da hata yemen çok olası, 6200 CL26 boru değil nihayetinde. Piyasada kaç tane açan gördün? :)

VT3 açamadıysan niye açamıyorsun o kısmı ben bilemem. Ben bilgim dahilinde sana gündelik nasıl kullanıyorsam birebir anlattım. Bu sıkıntı bir tek sende yaşandı. @ahmetmelihalemdar Fan devrini kısarsan da hata yemen çok olası, 6200 CL26 boru değil nihayetinde. Piyasada kaç tane açan gördün? :)

Abi run forever kısmına 9000 saniye yazınca düzeldi. RAM'e 26g ayarladım. 20 iteration bitti. Şimdilik sorun yok. Vddg yi eski haline getirdim. Umarım hatasız tamamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
9000 10000 vs diye illa kesin bir rakam belirlemene gerek yok.

Patron öyle istedi, yapacak bir şey yok. 😀
2.5 saat VT3 testini sorunsuz geçti.

@Ayhan Dönmez abi, 6200 MHz CL26'ya geri döndüm. :)
Test mem 5'i yaptım, şimdi bitti.
Sıcaklıklar 45 civarı gezdi.
Iod hotspot 55 derece max.

Ekran görüntüsü 2026-07-12 000837.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-12 001002.webp

Son düzenleme:
Patron öyle istedi, yapacak bir şey yok. 😀
2.5 saat VT3 testini sorunsuz geçti.

@Ayhan Dönmez abi, 6200 MHz CL26'ya geri döndüm. :)
Test mem 5'i yaptım, şimdi bitti.
Sıcaklıklar 45 civarı gezdi.
Iod hotspot 55 derece max.

Eki Görüntüle 264919

Eki Görüntüle 264920

Bu hali daha iyi, diğerinde anakart eşitlik bozup duruyor. Bunda zaten 34-34 olamaz sende, o yüzden sorun yok. Dereceler böyle kalacaksa donmaz gibi, CO -22 bırak. LLC'leri Turbo almadıysan al.

Bu hali daha iyi, diğerinde anakart eşitlik bozup duruyor. Bunda zaten 34-34 olamaz sende, o yüzden sorun yok. Dereceler böyle kalacaksa donmaz gibi, co -22 bırak. Llc'leri Turbo almadıysan al.

Abi bu ayarda oyun oynamamıştım. Sadece PC açıldığında cold boot sorunu yaşayınca hevesim kaçmıştı.
Co dediğin gibi -22. Ama LLC ayarını dokunmadım hiç. Bu şekilde VT3'e aldım. İptal edeyim mi?

Abi bu ayarda oyun oynamamıştım. Sadece PC açıldığında cold boot sorunu yaşayınca hevesim kaçmıştı.
Co dediğin gibi -22. Ama LLC ayarını dokunmadım hiç. Bu şekilde VT3'e aldım. İptal edeyim mi?

LLC'leri Turbo alıp VT3 al. VT3 14400 falan yap bari emin olacağım dersen. 9000 yeterli gelmeyebilir. Sende sınırdaysa eğer.