Boş bir alan varsa mahallenizde orada pratik yapabilirsin. Ben ilk zamanlarda daha hiç bilmiyordum neredeyse dediğimde yani geçen yıl bu arada, elime motoru sürükleyip aşağı mahallede boş alan vardı orada pratik yapmıştım 1 2 gün. Sonra sürmeyi öğrenince yavaş yavaş yoldan gidip garaja koymayı öğrenmiştim. Şu an aktif kullanıyorum trafikte cidden aşırı kolay frenleme vs bunları iyi yaptıktan sonra. Bir de benim motor TVS bayağı kayıyor lastikler onları değiştircem.

Boş bir alan varsa mahallenizde orada pratik yapabilirsin. Ben ilk zamanlarda daha hiç bilmiyordum neredeyse dediğimde yani geçen yıl bu arada, elime motoru sürükleyip aşağı mahallede boş alan vardı orada pratik yapmıştım 1 2 gün. Sonra sürmeyi öğrenince yavaş yavaş yoldan gidip garaja koymayı öğrenmiştim. Şu an aktif kullanıyorum trafikte cidden aşırı kolay frenleme vs bunları iyi yaptıktan sonra. Bir de benim motor TVS bayağı kayıyor lastikler onları değiştireceğim.

Anladım hocam böyle ilk derste sürmeyi çözebilirim değil mi?

Hocam ilk derste çözeceğine inanıyorum en azından stabil gitmeyi filan kaparsın. 3 4 gün o şekil sonra 8 çizmeye başlarsın yavaştan.

Bana da ilk zamanlar korkutucu geliyordu 8 bayağı zor geliyordu ama belli taktikleri var belli işaretli yollarda gaz açıp kapatmak lazım onu da mecbur hocan göstercek oraları kendin öğrenmen zor olabilir.