GotfnX
Uzman
Arkadaşlar 2 ay sonra 16 yaşıma gireceğim ve ailem bana motor istersem alabileceklerini söyledi. Ama çok pahalı bir şey olmasın dediler.
Şimdi motor için kriterlerim şu an bunlar;
Polislerle çok sorun yaşamak istemiyorum. Ruhsatta 50CC olan ama 100-125 CC olan modeller var sorun olmaz ise böyle bir şey alabilirim.
Çok kaba bir motor istemiyorum. Hani şu aşko kuşko motorları var ya onlar gibi kibar bir şey istiyorum.
Yakıt olarak çok fazla yaksın istemiyorum. Ekonomik bir şey olsun.
2. el almayacağım.
Ve kronik bir şeyde istemiyorum. Her yıl bir muaynesi var mış onu yapayım başka çok fazla dert açmasın.
CG 50 modeller var onlar hakkında çok bilgim yok.
Bir de öyle magandalar gibi sürmeyeceğim. Okula gitmek için işe gitmek için böyle ufak tefek gezmek için kullancağım.
Şimdi motor için kriterlerim şu an bunlar;
Polislerle çok sorun yaşamak istemiyorum. Ruhsatta 50CC olan ama 100-125 CC olan modeller var sorun olmaz ise böyle bir şey alabilirim.
Çok kaba bir motor istemiyorum. Hani şu aşko kuşko motorları var ya onlar gibi kibar bir şey istiyorum.
Yakıt olarak çok fazla yaksın istemiyorum. Ekonomik bir şey olsun.
2. el almayacağım.
Ve kronik bir şeyde istemiyorum. Her yıl bir muaynesi var mış onu yapayım başka çok fazla dert açmasın.
CG 50 modeller var onlar hakkında çok bilgim yok.
Bir de öyle magandalar gibi sürmeyeceğim. Okula gitmek için işe gitmek için böyle ufak tefek gezmek için kullancağım.