Herkes çok abartmış. Gidersiniz hocam sıkıntı yapmayın. Sağ şeritten ayrılmayın yeter.

Teşekkürler.

O 125 CC olduğu için, dediğim gibi yanınızdaki arkadaşlarınızda yanlarında bulundursunlar. Ne olur ne olmaz.

Tüm önerileriniz çok sağ olun sabah git akşam gel gibi bir plan değil konaklayacak yerimiz var orada dinlenecek vaktimizde olur.

A1 ehliyet 16 yaşında 125CC motosiklet (2022 Honda PCX) ile şehirler arası yol yapılır mı? (Alanya-Konya)
Ailenin haberi var ise yaparsın dostum. Ancak başına bir şey gelirse elinden hiç bir şey yapmak gelmez, eğer motoruna güveniyorsan yol boyunca bir arıza yapmayacak, kendini savunabileceksin, cebinde nakit para olacak diyorsan çıkabilirsin.

Ailenin haberi var ise yaparsın dostum. Ancak başına bir şey gelirse elinden hiçbir şey yapmak gelmez, eğer motoruna güveniyorsan yol boyunca bir arıza yapmayacak, kendini savunabileceksin, cebinde nakit para olacak diyorsan çıkabilirsin.

Ailemden zor bela izin aldım diğer saydıklarınızın hepsi tamam.

İyi yolculuklar tekrardan, intercom var ise o yolun tadı yenmez... Beni motorumun top Speed'i 85 olduğundan uzun yol için pek uygun değil, keşke 120 gibi top Speed'i olsaydıda 90-100 sakin sakin uzun yol yapabilsem.

İnşallah yaparsınız ben ehliyetimi ve motoru almak için 2 yaz üst üste çalıştım şimdi emeğimin karşılığını alacağım intercom yok ama Galaxy Buds 2 kulaklığım var şeffaf modda iyi iş yapıyor onunla idare edeceğim.