Motor 2022 Honda PCX lastiklerim yeni merkeze 60km uzaklıkta yaylamız var birkaç defa gitmiştim şimdi de arkadaş grubuyla böyle bir plan yaptık.

Motor Honda. Yolda sadece 60k imis ama yine de tehlikeli bir yok. Gidilir, ben olsam giderdim ama dikkatli ol. Senin tecruben cok onemli burada. Ayrica virajlarda ozellikle kamyonlar senin seridine fazla kayacak karsidan gelirken. Yavas git.

Motor Honda. Yolda sadece 60k imis ama yine de tehlikeli bir yok. Gidilir, ben olsam giderdim ama dikkatli ol. Senin tecruben cok onemli burada. Ayrica virajlarda ozellikle kamyonlar senin seridine fazla kayacak karsidan gelirken. Yavas git.

Yok ben Konya'ya gideceğim 😃 kast ettiğim 60km yaylamız oraya birkaç defa gitmiştim uzun yol (dağlık) tecrübem az da olsa var demek istemiştim orada.

9K km tecrübem var Alanya karapınar yaylası üzerinden yol var hadim çumra taşkent vs. Bağlanıyor oradan Konya.

Yolun geneli zaten alistiginiz tarzda gibi duruyor haritalardan baktigim kadari ile. Yol da temiz ve uygun gozukuyor ama ben yine de onermem. En azindan yaza kadar bekleyin. Yagmur, soguk hava gibi dezavantajlar varken zevk icin o yolu yapmayin. Yazin daha zevkli ve daha guvenli olur. Hem dedaha tecrubeli olursunuz o zamana kadar.

Yolun geneli zaten alistiginiz tarzda gibi duruyor haritalardan baktigim kadari ile. Yol da temiz ve uygun gozukuyor ama ben yine de onermem. En azindan yaza kadar bekleyin. Yagmur, soguk hava gibi dezavantajlar varken zevk icin o yolu yapmayin. Yazin daha zevkli ve daha guvenli olur. Hem dedaha tecrubeli olursunuz o zamana kadar.

Aslında doğru ama şimdi söz de verdim arkadaşlara dönüşü yok :)

İnşallah yaparsınız ben ehliyetimi ve motoru almak için 2 yaz üst üste çalıştım şimdi emeğimin karşılığını alacağım intercom yok ama Galaxy Buds 2 kulaklığım var şeffaf modda iyi iş yapıyor onunla idare edeceğim.
Yolculuk iyi geçmiştir umarım, kulakiçi takarsan kulak ağrıtır 15-20DK sonra ve kaskı çıkartırken kulaklığın silikonu falan düşebiliyor. İntercom en iyisi kral.