Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz, ileride bozulur. Çöp ürünler bunlar.
İsimbulamajim
Üstün
Günlük kullanım ofis gibi şeyler için yeterli olur. Ama oyun için bir şeyler beklemeyin.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Ofis için yeterli.
fumosever45
Yetkin
200 liraya klavye + mouse zor bulursunuz bunun dışında bütçenizi yükseltemiyorsanız.
Günlük kullanım için gayet yeterli. Arkadaşların söylediğinin aksine tek kişilik hikâyeli oyunlarda da gideri olur aslında merak etme. Ama online rekabetçi oyunlarda fazla bir şey bekleme.
Yine de her şey bütçe meselesi sonuçta. Gerçekten bütçeni bu tutarın üstüne çıkaramayacaksan, al kullan ihtiyacın görülsün. Hevesini kırmış olmayalım.
Yine de her şey bütçe meselesi sonuçta. Gerçekten bütçeni bu tutarın üstüne çıkaramayacaksan, al kullan ihtiyacın görülsün. Hevesini kırmış olmayalım.
tearsbeforecrying
Yetkin
Ofis için bile kullanılmaz diye düşünüyorum.
Ancak yedek klavye olarak saklanabilir. Mouse'ın ömrü doğada yaşayan canlı türüne yetişebileceğini düşünmüyorum: Bir canlı farenin ömrü 1 yıl.
Ancak yedek klavye olarak saklanabilir. Mouse'ın ömrü doğada yaşayan canlı türüne yetişebileceğini düşünmüyorum: Bir canlı farenin ömrü 1 yıl.
Ofis için bile kullanılmaz diye düşünüyorum.
Ancak yedek klavye olarak saklanabilir. Farenin ömrü doğada yaşayan canlı türüne yetişebileceğini düşünmüyorum: Bir canlı farenin ömrü 1 yıl.
O kadar mı kötüdür yani.
Bütçeniz varsa evet. 200 TL bütçeniz varsa alın.
Son düzenleme: