Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
A101 künefesi yemedim ama Pidem künefesi yemiştim.
Nedense bir ton para bayıldığımız künefeciden kat kat daha güzeldi.
A101 künefesi yemedim ama Pidem künefesi yemiştim.
Fiyatı da iyiymiş 59 TL.
KÜNEFE
Ustalarımızın özenle hazırladığı bol malzemeleri pidelerimizi en uygun fiyatla sunuyoruz. 50'den fazla ilde 300'e yakın restoranımızla Türkiye'nin en yaygın pide zinciriyiz.
pidem.com.tr
Tahmin edilebileceği üzere normal bir künefeye göre tadı ve kalitesi daha düşük ama yenmez, berbat diyebileceğim kadar kötü değil.
Tabi bir de içinde ne var ne yok biraz tartışmalı zira içindeki peynir baya baya lastik hissiyatı veriyor. Uzayan peynir kopunca tak diye ses çıkarır mı ya?
Tabi bir de içinde ne var ne yok biraz tartışmalı zira içindeki peynir baya baya lastik hissiyatı veriyor. Uzayan peynir kopunca tak diye ses çıkarır mı ya?
EzioAuditore21
Yetkin
İşten geç geliyorum ve tadımlık bir künefe canım çekiyor. A101'deki tatlıları denediniz mi?
Acil şeker ihtiyacınız varsa yenir ehh işte seviyesinde.
Sakız aromalı hocamTahmin edilebileceği üzere normal bir künefeye göre tadı ve kalitesi daha düşük ama yenmez, berbat diyebileceğim kadar kötü değil.
losxy0
Yetkin
İşten geç geliyorum ve tadımlık bir künefe canım çekiyor. A101'deki tatlıları denediniz mi?
Yemedim.