NeonCircuit

Uzman
Çalışıyor musunuz ya da çalışan yakınlarınız var mı A101'de? Kaç yaşa kadar alınıyor? İlkokul mezunu alınıyor diye biliyorum. 42 yaş alıyorlar mı?

Son düzenleme:
Çalışıyor musunuz ya da çalışan yakınlarınız var mı A101'de? Kaç yaşa kadar alınıyor? İlkokul mezunu alınıyor diye biliyorum.

18 yaşından sonra girebiliyorsun direkt. 14 tane belge + 2 banka hesabı isteniyor. İş ve hadi bank olmak üzere. Hijyen belgesi, kan grubu kartı, sağlık belgesi ek 4 gibi birçok şey var. Ben işe girerken girmek için bile toplam 500 TL harcamıştım. 2 ay deneme süresi var beğenirlerse (müdüre yaranabilirsen) devam edersin ben çıktım direkt. Çalışılacak bir iş değil.

Alınıyor. 18 yaş alımı oluyor.
Kaça kadar peki? 42 yaş alınır mı acaba?

18 yaşından sonra girebiliyorsun direkt. 14 tane belge + 2 banka hesabı isteniyor. İş ve hadi bank olmak üzere. Hijyen belgesi, kan grubu kartı, sağlık belgesi ek 4 gibi birçok şey var. Ben işe girerken girmek için bile toplam 500 TL harcamıştım. 2 ay deneme süresi var beğenirlerse (müdüre yaranabilirsen) devam edersin ben çıktım direkt. Çalışılacak bir iş değil.
42 yaş çalışan var mıydı?