- Makaleler
- 62
Not: Başlığı bilerek "spor takımlı" girdim. Çünkü bu farenin Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe olanları satılıyor. Ben bu incelememde Galatasaraylı olanı kullandım.
Mouse GoSmart LK-MS-11 marka model. Kablosuz bir mouse. Fiyatı 199 TL. İlk A101 mouse incelememde aldığım mouse çalışmamıştı ve beni gerçekten yormuştu. Fakat bunda öyle bir sorun yaşamadım. Aldım ve tek seferde sorunsuzca çalıştı. Hissiyatı çok rahat. Fiyatı normalde 99 TL falan olmalı. Fakat lisanslı, spor takımı ürünü olduğu için pahalıya satılıyor. Önceki mouse gibi paketi el ile açılmadığı için makas ile kesmek zorunda kaldım.
Bu farenin kullanım amacı yine ofis, günlük işler vb. Oyun için kullanılır mı bilmem fakat bana göre pek kullanılmaz. Paketi açarken biraz parçaladığım için yine fotoğrafını çekip koyamayacağım. İnternetteki bir resimi ekleyeceğim.
Kutu içerisinden şunlar çıkıyor:
Şu aşamaları yaparsanız eğer doğru ve tek seferde bağlarsınız:
Önceki incelediğim farenin altında USB'yi koymak için bir bölme vardı. Fakat bunda yok. Bu cihazın altında sadece pil yuvası var. Şu ana kadar bir takılma, gecikme sorunu ile karşılaşmadım. Cihazın malzeme yapısı plastik. Çok rahat ve hafif bir ürün.
Bu ürüne 5 üzerinden puan verecek olsam, muhtemelen 3,5 verirdim. Daha inceleyecek, ekleyecek bir şey yok sanırım. Cihaz hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa aşağıda belirtebilirsiniz.
Cihazın Beşiktaş ve Fenerbahçe modelleri:
Tasarımları hemen hemen aynı. Aynı firma üretiyor zaten.
İncelemem bu kadardı. İyi Sosyaller!
Mouse GoSmart LK-MS-11 marka model. Kablosuz bir mouse. Fiyatı 199 TL. İlk A101 mouse incelememde aldığım mouse çalışmamıştı ve beni gerçekten yormuştu. Fakat bunda öyle bir sorun yaşamadım. Aldım ve tek seferde sorunsuzca çalıştı. Hissiyatı çok rahat. Fiyatı normalde 99 TL falan olmalı. Fakat lisanslı, spor takımı ürünü olduğu için pahalıya satılıyor. Önceki mouse gibi paketi el ile açılmadığı için makas ile kesmek zorunda kaldım.
Bu farenin kullanım amacı yine ofis, günlük işler vb. Oyun için kullanılır mı bilmem fakat bana göre pek kullanılmaz. Paketi açarken biraz parçaladığım için yine fotoğrafını çekip koyamayacağım. İnternetteki bir resimi ekleyeceğim.
Kutu içerisinden şunlar çıkıyor:
- Farenin kendisi
- Bağlamak için gerekli USB
- Kullanım kılavuzu
Kod:
Hareket Duyarlılığı:
Minimum el hareketi ile yüksek hareket kabiliyeti.
Kurulum:
Cihazı USB porttan bağlayınız.
Bazı durumlarda kurulumu etkinleştirmek için yeniden başlatmak gerekebilir.
Güvenlik:
Cihazı asla kendiniz açmayınız ve onarmayınız.
Nemli ortamlarda kullanımdan kaçınınız.
Temizleme işlemi için özel ofis ekipmanı temizleyicilerden faydalanınız.
Şu aşamaları yaparsanız eğer doğru ve tek seferde bağlarsınız:
- Cihazın kutusundan çıkan USB'yi bilgisayarınıza takınız.
- Cihazın arkasındaki pil yuvasına pili yerleştirin. (1 adet kalem pil)
Önceki incelediğim farenin altında USB'yi koymak için bir bölme vardı. Fakat bunda yok. Bu cihazın altında sadece pil yuvası var. Şu ana kadar bir takılma, gecikme sorunu ile karşılaşmadım. Cihazın malzeme yapısı plastik. Çok rahat ve hafif bir ürün.
Bu ürüne 5 üzerinden puan verecek olsam, muhtemelen 3,5 verirdim. Daha inceleyecek, ekleyecek bir şey yok sanırım. Cihaz hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa aşağıda belirtebilirsiniz.
Cihazın Beşiktaş ve Fenerbahçe modelleri:
Tasarımları hemen hemen aynı. Aynı firma üretiyor zaten.
İncelemem bu kadardı. İyi Sosyaller!