@i5 7500F, aynı A520 anakarttan, konuya attığınız aynı MSI anakarta geçtim.
A serisi pişmanlıktır. Ben peşin fiyatına 9 taksit ile 4.500 TL'ye almıştım. İyi ki almışım; gerek görüntü gerek işlev olarak cok daha iyi. Kule tipinin bir fanı GPU'ya değiyordu resmen.
@i5 7500F, aynı A520 anakarttan, konuya attığınız aynı MSI anakarta geçtim.
A serisi pişmanlıktır. Ben peşin fiyatına 9 taksit ile 4.500 TL'ye almıştım. İyi ki almışım; gerek görüntü gerek işlev olarak cok daha iyi. Kule tipinin bir fanı GPU'ya değiyordu resmen.
Bende dediğiniz gibi bir sorun yok fanla alakalı. Ne gibi bir avantajı olur onu merak ediyorum. 4.000 TL banındada Wi-Fi özellikle B550 bulunuyor. Onlardan farkı ne olur?
Ekstra M.2 SSD slotu, SSD soğutucu, daha fazla faz, VRM soğutma, ARGB desteği, O.C desteği, 4 adet RAM slotu olması gibi artıları var. Daha da var fakat belli başlı bunlar.
Extra bilgi olarak söyledim işlemciyi, ASUS A520 anakartın ses çıkışı USB soket bağlantıları da hoşuma gitmedi benim. B550 iyi olur bir de MPG serisi güzel yani.
Ekstra M.2 SSD slotu, SSD soğutucu, daha fazla faz, VRM soğutma, ARGB desteği, O.C desteği, 4 adet RAM slotu olması gibi artıları var. Daha da var fakat belli başlı bunlar.