Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Ben sana daha önceki mesajımda da dedim ki, iyice kaba kuvvet gerekir. Elini korkak alıştırma, iyice bastır. İlk montajda böyle olması normal.Bir tarafi takinca, diger taraf havada kalıyor. Takilmiyor.
Paragraf çöz
Fan sana engel oluyor anlaşılan, fanı da tellerinden sök parmakların rahat hareket etsin. Fanı söktükten sonra metal çerçevenin ortasından iki taraftan da karşılıklı kaba kuvvet uygulayarak aşağı doğru bastır. Dikkat et işlemci yuvasını çökertme
Dosya Ekleri
Fan sana engel oluyor anlaşılan, fanı da tellerinden sök parmakların rahat hareket etsin. Fanı söktükten sonra metal çerçevenin ortasından iki taraftan da karşılıklı kaba kuvvet uygulayarak aşağı doğru bastır. Dikkat et işlemci yuvasını çökertme![]()
Izledigim videoda teker teker yapiyordu, ayni anda yapmak dogru mu? Bir de solu taktim, saga fazla zorlarsam anakart zarar gorecek gibi.
Izledigim videoda teker teker yapiyordu, ayni anda yapmak dogru mu? Bir de solu taktim, saga fazla zorlarsam anakart zarar gorecek gibi.
Önce soğutucuyu eline bir al havaya kaldır, bak bakalım ne kadar esniyor bir zorla mantığını anla, ondan sonra anakart işlemci üzerinde rahatça takarsın.
Önce soğutucuyu eline bir al havaya kaldır, bak bakalım ne kadar esniyor bir zorla mantığını anla, ondan sonra anakart işlemci üzerinde rahatça takarsın.
Taktim, bu sefer de ekran kartini takamiyorum.
Teşekkür ederim hocam.
Taktim, bu sefer de ekran kartini takamiyorum.
Teşekkür ederim hocam.
Hepimize geçmiş olsun o zaman
Hepimize geçmiş olsun o zaman@14925, @20424, @Recep Baltaş. Hayırlı olsun soğutucun güzel günlerde kullan @21312
Sag ol kral, sunu fark ettim, ben ne beceriksiz adamim ya.
Sag ol kral, sunu fark ettim, ben ne beceriksiz adamim ya.
Olur öyle durumlar, takarken zarar vereceğim korkusu biraz uğraştırır. Zamanla söke taka öğrenir tecrübe sahibi olursun.