3600'ü stok fanla zaptetmek biraz zor ancak yeni bir soğutucu alana kadar idare eder.

Hocam elimde şu an stok fan yok, sadece ucuz olduğundan sormuştum :) yarın bir tane daha konu açıp sizi etiketleyeyim direkt, teşekkür ederim.

@14925, hocam tekrardan merhaba, Thermalright burst assasin 120 ve yanında anakart braketi almıştım. Anakart braketi daha gelmedi ancak eski braketle denedim. Sorun Dark Freezer X127'de değil, braketteymiş 😭

Anakartı 2. el almıştım, sanırım satıcı 3D yazıcıdan baskı almış braketi. Çünkü internette bu tasarımda braketi aratınca ilk başta 3D modelleme programlarından alınmış görseller çıkıyor. Ayrıca birkaç baskı hatası var, anakart üreticisi baskı alırken hata yapmıştır diye çok takmamıştım kafama.

Bu arada X127'nin de maalesef ki iadesi ret aldı. Paketlerken çok küçük bir hasar oluşmuş soğutucuda ve bundan dolayı soğutucuyu geri yolluyorlar. Elimde fazladan soğutucu olacak kısacası :D

Son olarak da özellikle ARGB diye burst assasin 120'yi tercih etmiştim ancak dikkat etmemişim, anakartta 3 pin RGB soketi yokmuş 😭

Son düzenleme: