Hocam emin değilim ama onlar sanırım AM5 için. Yatay şekilde de dikey şekilde de takamıyorum onları.Denemişsindir muhtemelen ama daha küçük olanları denedin mi? Onlar geniş veya dar mı geliyor?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
AM4 ile AM5'in braketleri aynı, birbirleriyle uyumlular normalde. Bilemedim ki şimdi, başka braket de yok diyorsun. Pek sanmıyorum ancak bir ihtimal kutu içeriği eksik olabilir. Normalde şu şekilde bir şey de olması lazım sanırım:Hocam emin değilim ama onlar sanırım AM5 için. Yatay şekilde de dikey şekilde de takamıyorum onları.
Biliyorum, berbat çiziyorum ancak bu tarz bir şey olması lazım. Temas yüzeyiyle fan arasında olması ve temas yüzeyinin etrafındaki 2 deliğe vidalanarak sabitlenmesi lazım.
Hocam satın alabileceğim bir yer var mı? Görseli varsa görsel atma şansınız var mı bir de, gram anlamadım çünküAM4 ile AM5'in braketleri aynı, birbirleriyle uyumlular normalde. Bilemedim ki şimdi, başka braket de yok diyorsun. Pek sanmıyorum ancak bir ihtimal kutu içeriği eksik olabilir. Normalde şu şekilde bir şey de olması lazım sanırım:
Eki Görüntüle 220329
Biliyorum, berbat çiziyorum ancak bu tarz bir şey olması lazım. Temas yüzeyiyle fan arasında olması ve temas yüzeyinin etrafındaki 2 deliğe vidalanarak sabitlenmesi lazım.
- Makaleler
- 17
Sanmıyorum.
Bu arada o bahsettiğimiz görsel 2/3'teki şeyler Intel içinmiş.
Görüntülü konuşmada olsak bir şekilde hallederdik muhtemelen ancak bu şekilde bi' hayli zor. Bu modeli daha önce hiç elime bile almadım, iyice kafamı karıştırdı
Şuradaki delik var ya (bir de bunun simetriği), bunları vidalayabileceğin bir aparat var mı?
- Makaleler
- 17
O da olur, o da kâfi. Oraya sabitlenmiş 2 adet metal aparatı, 4 numaralı görseldeki arka brakete sabitlemeniz lazım sanırım.@14925, hocam demir şey ile soğutucunun termal macunlu kısmını mı diyorsunuz? O kısımda vida ile sabitleniyor.
Hocam gevşek kalıyordu ancak bir daha deneyeyim.O da olur, o da kâfi. Oraya sabitlenmiş 2 adet metal aparatı, 4 numaralı görseldeki arka brakete sabitlemeniz lazım sanırım.
Hocam hem gevşek kalıyor hem de döndürecek yeri yok. Yani vida yuvalarında dönmesi için daire şekli olur ya, o braketin içinde yok direkt.
@14925,
Son düzenleme:
- Makaleler
- 17
Bence sen ne yap biliyor musun, tası tarağı topla bunu iade et yakın zamanda aldıysan. Bu fiyat bandında daha güzel ve daha kolay monte edilen modellere bakabiliriz senle.Hocam gevşek kalıyordu ancak bir daha deneyeyim.
Hocam hem gevşek kalıyor hem de döndürecek yeri yok. Yani vida yuvalarında dönmesi için daire şekli olur ya, o braketin içinde yok direkt.
@14925,
Hocam normalde x128 alacaktım ancak yanlışlıkla bunu koymuşum sepete. Tüm parçaları toplayıp iade edeceğim mecburBence sen ne yap biliyor musun, tası tarağı topla bunu iade et yakın zamanda aldıysan. Bu fiyat bandında daha güzel ve daha kolay monte edilen modellere bakabiliriz senle.
- Makaleler
- 17
İşlemcin neydi? Ryzen 5 5500 diye hatırlıyorum aklımda öyle kalmış, eğer öyleyse idare eder.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-