Çözüldü A520M-K anakarta Dark Freezer X123 soğutucu sığmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O soğutucu stok soğutucudan daha dar RAM'lere temas etmemesi gerekiyor, ayrıca siyah parçalar ters takılmış tırnakların dışa bakması lazım.

@21312
Eki Görüntüle 188002

Sol tarafi taktim, sag taraf burasi. Maksimum bu kadar geliyor.

Fan sana engel oluyor anlaşılan, fanı da tellerinden sök parmakların rahat hareket etsin. Fanı söktükten sonra metal çerçevenin ortasından iki taraftan da karşılıklı kaba kuvvet uygulayarak aşağı doğru bastır. Dikkat et işlemci yuvasını çökertme

Dosya Ekleri

• dddd.webp
    126,6 KB · Görüntüleme: 35

Izledigim videoda teker teker yapiyordu, ayni anda yapmak dogru mu? Bir de solu taktim, saga fazla zorlarsam anakart zarar gorecek gibi.

Izledigim videoda teker teker yapiyordu, ayni anda yapmak dogru mu? Bir de solu taktim, saga fazla zorlarsam anakart zarar gorecek gibi.

Önce soğutucuyu eline bir al havaya kaldır, bak bakalım ne kadar esniyor bir zorla mantığını anla, ondan sonra anakart işlemci üzerinde rahatça takarsın.

Önce soğutucuyu eline bir al havaya kaldır, bak bakalım ne kadar esniyor bir zorla mantığını anla, ondan sonra anakart işlemci üzerinde rahatça takarsın.

Taktim, bu sefer de ekran kartini takamiyorum.
Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…