A54 mü iPhone 11 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    a54
Ben yine de iPhone 11'i vermezdim, film için iPad al bir tane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum, hepinize teşekkür ederim.

Yalnız iPhone 11 1yıllık bazı bölgelerde çizikleri mevcut (kasa dahil) A54 0 bir cihaz.

Bence de iPhone 11 de kal çünkü kamerası çok iyi. Çünkü ben bile önceden iPhone 6 kullanıyordum ve hem çok akıcıydı kasma yoktu hem de kamerası çok iyiydi. Eğer oyun oynamıyorsanız kesinlikle iPhone'da kalın derim.

Iphone kamerada daha iyi zaten. Ben s23 kullanmıyorum. Arkadaşımda var ondan biliyorum.

6s kullanmaya devam ediyorum. 2020 model üstü telefonları tokatlayabilir. Kamerada ve performansta. Hepsini demiyorum bazılarını. Eksileri de mevcut tabii ki ama elindekinin 11 olduğunu düşünürsek daha yolu var. iOS'dan devam!

Bu doğru hocam çoğu Android telefon özellikle kapalı alan evin içinde mesela greenli grimsi blurlu kumlu gibi çekiyor.

A54 hikaye iPhone 11 al geç. Beğenmezsen satar A54 yine alırsın. Android uygulamayı hızlı açıyor ama kasıyor.

Aynen reis ya. Güncelleme desteği bitecek telefonu onerin hala bence de iPhone 2G kullansın (!) saçmalamayın. A54 almamak pişmanlıktır.

Yanitlari okurken 3 kez kalp krizi geçirdim. Apple CEO'su bunlara para mı veriyor acaba.

Değiştireyim mi değiltirmeyeyim mi? Kafam iyice karıştı.

Bu doğru hocam çoğu Android telefon özellikle kapalı alan evin içinde mesela greenli grimsi blurlu kumlu gibi çekiyor.
Dediğin şeyin telefon ile değil telefonun kullandığı lens ile alakası var. Kafana göre sallama. Her Android telefon aynı şeyi yapıyor diye bir şey yok.

Dediğin şeyin telefon ile değil telefonun kullandığı lens ile alakası var. Kafana göre sallama. Her Android telefon aynı şeyi yapıyor diye bir şey yok.
Şeyi de yazsana andoridlerin kamerası 1 sene sonra ölüyor kılcak çizikler oluşuyor. Bu çizikler gözle görülmüyor.
Apple lenste safir kullanıyor ilk günki gibi kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…