Detaylar
Kim cevapladı?Iphone kamerada daha iyi zaten. Ben s23 kullanmıyorum. Arkadaşımda var ondan biliyorum.iPhone 14Pro ile Yan yana aç videoları çek izle. Kendin izle. s23 kamerası evet gayet muazzam akıcı fakat farkı yanyana açınca anladım. Yada arkadaşlarım 14 13 le video çekip sosyal medyaya attığında mesaj atıyordum hangi telefon kamerayla çektin vs diye.
6s kullanmaya devam ediyorum. 2020 model üstü telefonları tokatlayabilir. Kamerada ve performansta. Hepsini demiyorum bazılarını. Eksileri de mevcut tabii ki ama elindekinin 11 olduğunu düşünürsek daha yolu var. iOS'dan devam!
Son düzenleyen: Moderatör:
mencolarado
Başarılı
6S kullanmaya devam ediyorum. 2020 model üstü telefonları tokatlayabilir. Kamerada ve performansta. Hepsini demiyorum bazılarını. Eksileri de mevcut tabii ki ama elindekinin 11 olduğunu düşünürsek daha yolu var. iOS'dan devam!
Bu doğru hocam çoğu Android telefon özellikle kapalı alan evin içinde mesela greenli grimsi blurlu kumlu gibi çekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Physic
Üstün
A54 hikaye iPhone 11 al geç. Beğenmezsen satar A54 yine alırsın. Android uygulamayı hızlı açıyor ama kasıyor.
Aynen reis ya. Güncelleme desteği bitecek telefonu onerin hala bence de iPhone 2G kullansın (!) saçmalamayın. A54 almamak pişmanlıktır.
Yanitlari okurken 3 kez kalp krizi geçirdim. Apple CEO'su bunlara para mı veriyor acaba.
- Makaleler
- 9
Dediğin şeyin telefon ile değil telefonun kullandığı lens ile alakası var. Kafana göre sallama. Her Android telefon aynı şeyi yapıyor diye bir şey yok.Bu doğru hocam çoğu Android telefon özellikle kapalı alan evin içinde mesela greenli grimsi blurlu kumlu gibi çekiyor.
mencolarado
Başarılı
Şeyi de yazsana andoridlerin kamerası 1 sene sonra ölüyor kılcak çizikler oluşuyor. Bu çizikler gözle görülmüyor.Dediğin şeyin telefon ile değil telefonun kullandığı lens ile alakası var. Kafana göre sallama. Her Android telefon aynı şeyi yapıyor diye bir şey yok.
Apple lenste safir kullanıyor ilk günki gibi kalıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-