A54 mü iPhone 11 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    a54
O leş ekranla kör olmadığınıza şükredin. Telefon güya amiral gemisi olmasına rağmen üzerinde 828x1792 çözünürlükte berbat bir LCD ekran var.

İleri derece miyop sorunum var hocam, karanlık ortamlarda cihazın ekranı yoruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11'i mi kasdediyorsunuz?

Ben iPhone 11'i 1 yık önce satın aldım kardeşime A54 alacaktık hangisi daha iyi onu merak ettim.
A54. kamera ve işlemcideki küçük farklar dışında her şeyde A54 daha iyi.

İfadeler: 792
@3586 hmm, peki Samsung'da stabil FPS alabilir miyim Apple'da alamıyorum da.

@3586 hmm, peki Samsung'da stabil FPS alabilir miyim Apple'da alamıyorum da.
S serisi alırsanız tam stabil alırsınız ama A serisi için böyle bir şey söylenemez, 80 FPS aldığınız oyunda 5-15 FPS oynamalar falan olur.

Bütçe 15K civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple Fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.

S serisi alırsanız tam stabil alırsınız ama a serisi için böyle bir şey söylenemez, 80 FPS aldığınız oyunda 5-15 FPS oynamalar falan olur.

Hocam Apple'a bir türlü ısınamadım, oynayışımı çok güzel etkiledi ancak ısınma sorunu yüzünden saçma saçma yerlerde drop yiyorum. Fan kullanmıyorum, oyunculuğumu kötü yönde etkiliyor.

Bütçe 15k civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.

Apple fanboy değilim aksine Samsung cihazları daha fazla beğenen bir insanım.

A54 video performansı hariç kamerada da gayet iddialı zaten.

Ayrıca kamera lensi konusunda haklı olunsa bile Apple'in planlı eskitmeden kaç kere dava yediğini de vurgulamak isterim. Birçoğunu da kaybetti. Bu eskitmeye kamera da dahildir. Yani çamur atarken bazen iğneyi kendine de batırmak lazım.

Yine de oyun için A54'e geçmezdim.

Bütçe 15K civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple Fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.
Her Apple alan kişi fanboy olmuyor hocam. Ben Apple kullandığım için söylemiyorum bunu. Kimi merak eder kimi özellikle apple tercih eder ama başkalarına geldiğinde her zaman doğrusundan yana olur. Apple fanboy dediğimiz şey, “apple kalitesi farklı”, “Apple ile hiç bir marka karşılaştırılmaz” ve “ Androidler de 1 yıla aşırı yavaşlıyor yaw” diyen itici tayfa.

Apple'ın Apple TV servisi+eski oyunları oynayabilmemiz iPhone'u öne geçiriyor bence.

Son düzenleme:
Samsung vs Samsung.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…