Bütçe 15K civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple Fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.
Hocam Apple'a bir türlü ısınamadım, oynayışımı çok güzel etkiledi ancak ısınma sorunu yüzünden saçma saçma yerlerde drop yiyorum. Fan kullanmıyorum, oyunculuğumu kötü yönde etkiliyor.
Bütçe 15k civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.
A54 video performansı hariç kamerada da gayet iddialı zaten.
Ayrıca kamera lensi konusunda haklı olunsa bile Apple'in planlı eskitmeden kaç kere dava yediğini de vurgulamak isterim. Birçoğunu da kaybetti. Bu eskitmeye kamera da dahildir. Yani çamur atarken bazen iğneyi kendine de batırmak lazım.
Bütçe 15K civarında ise Realme GT2 bakabilirsiniz onun dışında A54 daha yeni ve stabil bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Tamamen sizin kararınız "Apple Fanboy" değilseniz değiştirebilirsiniz.
Her Apple alan kişi fanboy olmuyor hocam. Ben Apple kullandığım için söylemiyorum bunu. Kimi merak eder kimi özellikle apple tercih eder ama başkalarına geldiğinde her zaman doğrusundan yana olur. Apple fanboy dediğimiz şey, “apple kalitesi farklı”, “Apple ile hiç bir marka karşılaştırılmaz” ve “ Androidler de 1 yıla aşırı yavaşlıyor yaw” diyen itici tayfa.