Max Payne, Bully, GTA VC, GTA III gibi birçok eski oyun Android 14 üzerinde çalışmıyor maalesef.Apple'ın Apple TV servisi+eski oyunları oynayabilmemiz iPhone'u öne geçiriyor bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Ekrandan kazanıp kamera ve çipden kaybedeceksiniz. Bence değmez.
aegean
Yetkin
11'i tutardım ben. Ekran dışında 11 daha iyi bir telefon. 11'in ekranı da kötü bir ekran değil. AMOLED olmasa da kaliteli bir ekran. Sıfır 11 alınmaz ama olan 11'de A54'le takas edilmez. A55'le de edilmez. S23FE, S22 falan olsa takas edilirdi.
Ekrandan kazanıp kamera ve çipden kaybedeceksiniz. Bence değmez.
Hocam kamera benim için hiç önemli değil ayda yılda en fazla 2-3 fotoğraf çeken bir insanım ancak beni tek sıkıntıya sokan işlemci oldu.
Physic
Üstün
Oldu. S22 ile kimse iPhone 11 takas etmez, enayi değiller. A54 her şekilde tokatlar.
Sadede gelirsek benim fikirlerim sana göre ne uyandırıyor bilmem ama A54 ile iPhone 11 takas etmemek enayiliktir. Buradakilerin dediklerine bakarsak en iyisi iPhone, tamam reisler.
Günümüzde minimum iPhone 12 alınmalı. iPhone 11 iyi bir cihaz kamera olarak kullanılabilir ama ana cihaz olarak kullanılmaz. Son güncellemesini de bu sene alacak ondan sonra sosyal medya uygulamaları eski iOS sistemlerine desteği kesmeye meraklılar zaten 2-3 seneye sosyal medya desteklemez hale gelir. Android'de böyle bir olay zaten hiç yok.
Son düzenleme:
dotsh
Üstün
Böyle popüler kültür kölesi olmaya devam ettikçe biz ilerleyemeyeceğiz. iPhone 11 çıkalı 5 yıl oldu bu sene güncelleme desteği bitiyor. Sen hala gelmiş 11 öneriyorsun. Android'ler F/P olmayacak mı? Haha. İyi güldürdün böyle devam.
iOS 18 alacak bir cihazdan bahsediyoruz. Şu anda çoğu uygulama için iOS 14-15 yeterli iken iOS 18 ile çok rahat yıllarca kullanılır. Popüler kültür köleliği ile gram alakası yok. Apple fan boy diye gezenlerde Android fan boy olma yolunda ilerliyor.
Physic
Üstün
iOS 18 alacak bir cihazdan bahsediyoruz. Şu anda çoğu uygulama için iOS 14-15 yeterli iken iOS 18 ile çok rahat yıllarca kullanılır. Popüler kültür köleliği ile gram alakası yok. Apple fan boy diye gezenlerde Android fan boy olma yolunda ilerliyor.
Bu aynı Windows 11 çıktı ama 8.1 daha iyi bak hala uygulama açıyor. Bal gibi de popüler kültür köleliği. Bu adamların ben hayatta doğru bir şey önerdiğini görmedim. S24 vs 11 desem yine 11 diyecekler. Gidin yabancı forumlarda gezinin benim fikirlerimi negatif görüyorsanız. İnsanlar ne demiş diye.
828x1792 Ekran mı kaliteli? Berbat. Çamur gibi görüntü, berbat renkler isteyen tercih edebilir.11'i tutardım ben. Ekran dışında 11 daha iyi bir telefon. 11'in ekranı da kötü bir ekran değil. AMOLED olmasa da kaliteli bir ekran. Sıfır 11 alınmaz ama olan 11'de A54'le takas edilmez. A55'le de edilmez. S23FE, S22 falan olsa takas edilirdi.
- Makaleler
- 43
Orta segment bir Android ile hâlâ üst segment Android telefonlara rakip bir telefondan bahsediyoruz. A54 alır ise büyük ihtimalle 1 yıl geçmeden tekrar IPhone'u arayacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-
-