Bu aynı Windows 11 çıktı ama 8.1 daha iyi bak hala uygulama açıyor. Bal gibi de popüler kültür köleliği. Bu adamların ben hayatta doğru bir şey önerdiğini görmedim. S24 vs 11 desem yine 11 diyecekler. Gidin yabancı forumlarda gezinin benim fikirlerimi negatif görüyorsanız. İnsanlar ne demiş diye.

Şu an ben A54 vs iPhone 11 hakkında konuşuyorum. S24 vs iPhone 11'de iPhone diyen adam zaten ayrı bir seviye ona diyecek lafım yok.

Kullanım zevki olarak yine zevk verir, özellikle ekran konusunda büyük yükseltme olur. Pilde de aynı şekilde.

Teşekkürler, çok fazla performans kaybı yaşatır mı?🤔

İleri derece miyop sorunum var iPhone 11'in ekranı çok kötü geliyor gözüme eğer pek performans farkı olmayacaksa A54'e geçmeyi planlıyorum.

Teşekkürler, çok fazla performans kaybı yaşatır mı?🤔

İleri derece miyop sorunum var iPhone 11'in ekranı çok kötü geliyor gözüme eğer pek performans farkı olmayacaksa A54'e geçmeyi planlıyorum.
Hayır, Samsung'un yazılım optimizasyonu yeterli düzeyde. Uygulamalarda ve arayuzde belirgin fark olmaz. Oyunlarda fark olur, onda da rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Her Apple alan kişi fanboy olmuyor hocam. Ben Apple kullandığım için söylemiyorum bunu. Kimi merak eder kimi özellikle apple tercih eder ama başkalarına geldiğinde her zaman doğrusundan yana olur. Apple fanboy dediğimiz şey, “apple kalitesi farklı”, “Apple ile hiç bir marka karşılaştırılmaz” ve “ Androidler de 1 yıla aşırı yavaşlıyor yaw” diyen itici tayfa.
Yok hocam estağfurullah yanlış anladınız beni 😅 Ben çok çok büyük bir fanboy değilseniz Apple bağımlısı değilseniz A54'e geçin demek istemiştim. Yoksa her alan fanboy olmuyor bende yakın zamanda geçeceğim. :)

828x1792 Ekran mı kaliteli? Berbat. Çamur gibi görüntü, berbat renkler isteyen tercih edebilir.
Evet bir AMOLED seviyesinde olmasa da LCD bir ekrana göre oldukça kaliteli. Bende 8Plus ve Galaxy M52 var. Vallahi 8 Plus'ın renklerini daha çok beğeniyorum bile diyebilirim. M52 sarımtırak bi amoled. Çamurluk bir durumda yok, asla bulanıklık yok. Yorumlarda 2 tarafta fan derecesinde taraflı. Niye bir tarafın bu kadar fanı olup karşı tarafı yerme çabası var anlayamıyorum. Her segmentte cihazların kendini göre avantajı var. Bana 30.000'e telefon öner deseler S23 öneririm mesela iPhone 12 önermem ama iPhone 11'i A54 ile değiş demekte baştan aşağı saçmalık. İşlemci olarak 11 A54'ü parçalıyor. Kamera desen renk doğruluğu vs. açısından çok önde. Video kısmına değinmiyorum bile. Ekranda da üzmeyecek bir ekran. Bunu sadece siz üstünüze alınmayın ama çocuk gibi fan yorumları yapılması güldürücü. Android'de IOS'da kendi çaplarında güzel OS'lar. Mesela biri çıkıp da dese ki elimde S23 var bunu iPhone 13 ile değişiyim mi dese değişme derim. Aynı şey ama satmak için değişecekse orası ayrı o zaman değiş derim.

Exynos 1380 vs A13 Bionic: tests and benchmarks
Özellikle 3DMark skoruna bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Hayır üzecek bir ekran. HD kalitede ve IPS bir panelden bahsediyoruz. Elinizdeki 8 Plus'un ekranı daha yüksek çözünürlükte.
Kamera desen renk doğruluğu vs. açısından çok önde. Video kısmına değinmiyorum bile.
Renk doğrulugu açısından tartışılabilir ancak A54'ün kamera sensörü daha büyük ve fotoğraf kalitesi de buna baglı olarak daha iyi, videoda ise iPhone 11 4K 60 FPS çekim yapabilmesi ve A13 Bionic'in ISP'si sayesinde daha iyi.

Evet bir AMOLED seviyesinde olmasa da LCD bir ekrana göre oldukça kaliteli. Bende 8Plus ve Galaxy M52 var. Vallahi 8 Plus'ın renklerini daha çok beğeniyorum bile diyebilirim. M52 sarımtırak bi amoled. Çamurluk bir durumda yok, asla bulanıklık yok. Yorumlarda 2 tarafta fan derecesinde taraflı. Niye bir tarafın bu kadar fanı olup karşı tarafı yerme çabası var anlayamıyorum. Her segmentte cihazların kendini göre avantajı var. Bana 30.000'e telefon öner deseler S23 öneririm mesela iPhone 12 önermem ama iPhone 11'i A54 ile değiş demekte baştan aşağı saçmalık. İşlemci olarak 11 A54'ü parçalıyor. Kamera desen renk doğruluğu vs. açısından çok önde. Video kısmına değinmiyorum bile. Ekranda da üzmeyecek bir ekran. Bunu sadece siz üstünüze alınmayın ama çocuk gibi fan yorumları yapılması güldürücü. Android'de IOS'da kendi çaplarında güzel OS'lar. Mesela biri çıkıp da dese ki elimde S23 var bunu iPhone 13 ile değişiyim mi dese değişme derim. Aynı şey ama satmak için değişecekse orası ayrı o zaman değiş derim.

Exynos 1380 vs A13 Bionic: tests and benchmarks
Özellikle 3DMark skoruna bakmanızı öneririm.
Ne güzel fanboy değilseniz işte. O ekrana kaliteli demek saçmalıktan ibaret.