- Makaleler
- 14
Bunun ironi olduğunu belirtmezsen mesajını ciddiye alacak kitle biliyorum.Arkadaşlar tek eksiğimiz mülteci konusu zaten. Ekonomimiz gelişiyor ve gelişmiş de.
Bunun ironi olduğunu belirtmezsen mesajını ciddiye alacak kitle biliyorum.Arkadaşlar tek eksiğimiz mülteci konusu zaten. Ekonomimiz gelişiyor ve gelişmiş de.
Tek eksiğimiz demeyelimde, ülkece tek avantajımız ellerimizi yıkayabiliyor olmamız (şüpheli)Arkadaşlar tek eksiğimiz mülteci konusu zaten. Ekonomimiz gelişiyor ve gelişmiş de.
Tek eksiğimiz demeyelimde, ülkece tek avantajımız ellerimizi yıkayabiliyor olmamız (şüpheli)
Bunun ironi olduğunu belirtmezsen mesajını ciddiye alacak kitle biliyorum.
Vallahi çok ucuzZaten Avrupa'nın ekonomisi kötü yerlere giderse bize muhtaç kalacaklar bizim ekonomimiz avrupadakinden daha iyi.
Yurt içi hasılamız arttı. Tanrının izniyle daha çok artacak. Ekonomimiz gelişiyor. Patlıcan kilosu 10 TL. Daha ne olsun!
Vallahi çok ucuzaslında patlıcanla araba, ev, bilgisayar mı yapsak...
Çünkü karınlarını farklı yollarla doyuruyorlar, böyle ***** insanlar kemerlerini sıkmazCiddi söylüyorum bu arada. Eskiden her şeye yüzdelerce zam geliyordu. Şimdi her şeyin fiyatı ucuz. Gerisini sen düşün.
Türkiye her yönden eksiği olan konu. Ayrıca Türkiye gelişmekte olan ülke demek bile komik olur. Türkiye'yi koyacak oldam gelişmemişle-gelişmekte olanların arasına atarım.Arkadaşlar tek eksiğimiz mülteci konusu zaten. Ekonomimiz gelişiyor ve gelişmiş de.
Ne Avrupa birliğimiymiş arkadaş ya, biz kendimize yeteriz çok da gerek yok, ayrıca NATO üyeliğimiz var ve daha önemli bence.