Şöyle derinlemesine bakayım, nerelerde hata yapmış yine fok balığı :D
Şaka bir yana nitelikli bir çalışma, özellikle kasa-PSU ikilisi konusunda hazır sistemler ve onların yanı sıra da PSU'lu diye satılan kasalarda çok üçkağıt dönüyor.

Lütfen "İntel" kelimesindeki büyük noktalı i harfini düzelt 🤕🤕🤕 Bütün İngilizce kelimelerde büyük noktalı i var...
Satır 409 ve 413, Asrıck ve Biıstar yazmışsın.
Satır 628, parantezler ters. Satır 1097'de de parantez eksiği var.

Şimdilik bunları gördüm, zaten o "İ" harfi biraz vakit alır, her yeri işgal etmiş :D

Son düzenleme:
Şöyle derinlemesine bakayım, nerelerde hata yapmış yine fok balığı :D
Şaka bir yana nitelikli bir çalışma, özellikle kasa-PSU ikilisi konusunda hazır sistemler ve onların yanı sıra da PSU'lu diye satılan kasalarda çok üçkağıt dönüyor.

Lütfen "İntel" kelimesindeki büyük noktalı i harfini düzelt 🤕🤕🤕 Bütün İngilizce kelimelerde büyük noktalı i var...
Satır 409 ve 413, Asrıck ve Biıstar yazmışsın.
Satır 628, parantezler ters. Satır 1097'de de parantez eksiği var.

Şimdilik bunları gördüm, zaten o "İ" harfi biraz vakit alır, her yeri işgal etmiş :D
Liste türkçe = Büyük İ olabilir 🙃
1788204929216.webp

Diğerlerini halledeceğim ve CR vereceğim teşekkürler Dacia Logan adam.
[Büyük İ konusuna belki bakarım. Hepsi büyük ise sorun yok ama bazıları I ise sıkıntı]

@Telefonunu Çıkra Link + açıklama içerenlerin üstüne gelince böyle bir şey oluyor;

Eki Görüntüle 277179

Ayırsan iyi olur gibi. Ya da ben yanlış bakıyorum.
Google ve onun geri zekalılıkları... Not yazısına imlecini getir, oradan boşluğa kaydır ama tıklama, sonra tekrar not yazısına sürükle. Gizli sekmede öyle yaptım çalıştı. Oradaki not karesinin şeklini ben düzenleyemiyorum, kişisel bir şeymiş o.

Üşenirsen bana edit izni ver, ben yaparım onları :D
Teşekkürler hocam hallederim bir şekilde.