ABD sınırından kaçak giren sığınmacılar kameralara yakalandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 401
  • Etiketler Etiketler
    abd
Makaleler
1
Size bir ülkeyi hatırlattı mı? Haberi ilk gördüğümde, “ABD'liler neden Türkiye'ye giriyor?” demiştim.

Seçimde De Santis gibi bir faşist geldiğinde bu sınırdan geçmeyi bırak bizleri Güney Amerika'ya bile sokmayacaklar.

Zaten artık direk Meksika'ya Türk vatandaşları alınmıyor. İnsanlar kaçak gideceği zaman, ya bir güney Amerika ülkesine gidip, oradan şebekeyle anlaşıp, havalimanında ki adama rüşvet verip gidiyorlar, ya da güçlü bir şebekeyle anlaşıp, fazla para verip öyle direk gidilebiliyor.

Pek kameralara yakalanmış gibi değil de sokakta röportaj veriyor gibiler.

Zaten artık direk Meksika'ya Türk vatandaşları alınmıyor.

Ya eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.

Seçimde de santis gibi bir faşist geldiğinde bu sınırdan geçmeyi bırak bizleri güney Amerika'ya bile sokmayacaklar.

Seçim, önceki gibi biden ve trump arasında değil mi? Trump hapse gireceği için yerine başka biri mi aday olacak?

Geçen gün tesadüf eseri bir haberde okumuştum. ABD yasalarına göre bir kişi hapiste olsa bile ülkeyi yönetme yetkisine sahip.

Ya eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.
Vize işleri Meksika gibi kartellerin yönettiği ülkede gram takılmaz. Karteller devletten daha güçlü desek yeridir yani . Türk pasaportu dışında herhalde birkaç Müslüman ülkeye de aynı prosedürü uyguluyorlar.

Genellikle direk Meksika'ya gidenlerin çoğu gezgin oldukları için girebiliyorlar ya da şebekeyle anlaşıp havalimanındaki adama rüşveti verdiğin gibi alınıyorsun. Meksika gibi yerlerde rüşvetle her şeyi yaparsın.
Seçim, önceki gibi biden ve trump arasında değil mi? Trump hapse gireceği için yerine başka biri mi aday olacak?
Demokratların adayı Biden diye biliyorum, Cumhuriyetçilerin adayları hala belli değil, büyük ihtimalle De Santis aday olur. Zaten bu faşist herifin Florida da neler yaptığını tahmin bile edemezsiniz.

Ben olsam giderim Meksika'ya (fiyat olarak çok daha ucuz) zaten Meksika, Amerika sınırında bir yerde okyanus var, yüzerek girerim yani

Şaka yapmıyorum bu arada, yüzerek girsem kimse tespit edemez ki, 30-45 dakika filan sürer yüzerek orayı geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…