Seçimde De Santis gibi bir faşist geldiğinde bu sınırdan geçmeyi bırak bizleri Güney Amerika'ya bile sokmayacaklar.
Zaten artık direk Meksika'ya Türk vatandaşları alınmıyor. İnsanlar kaçak gideceği zaman, ya bir güney Amerika ülkesine gidip, oradan şebekeyle anlaşıp, havalimanında ki adama rüşvet verip gidiyorlar, ya da güçlü bir şebekeyle anlaşıp, fazla para verip öyle direk gidilebiliyor.
Ya eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.
Ya eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.
Seçim, önceki gibi biden ve trump arasında değil mi? Trump hapse gireceği için yerine başka biri mi aday olacak?
Vize işleri Meksika gibi kartellerin yönettiği ülkede gram takılmaz. Karteller devletten daha güçlü desek yeridir yani . Türk pasaportu dışında herhalde birkaç Müslüman ülkeye de aynı prosedürü uyguluyorlar.
Genellikle direk Meksika'ya gidenlerin çoğu gezgin oldukları için girebiliyorlar ya da şebekeyle anlaşıp havalimanındaki adama rüşveti verdiğin gibi alınıyorsun. Meksika gibi yerlerde rüşvetle her şeyi yaparsın.
Demokratların adayı Biden diye biliyorum, Cumhuriyetçilerin adayları hala belli değil, büyük ihtimalle De Santis aday olur. Zaten bu faşist herifin Florida da neler yaptığını tahmin bile edemezsiniz.