- Makaleler
- 1
Size bir ülkeyi hatırlattı mı? Haberi ilk gördüğümde, “ABD'liler neden Türkiye'ye giriyor?” demiştim.
Zaten artık direk Meksika'ya Türk vatandaşları alınmıyor.
Seçimde de santis gibi bir faşist geldiğinde bu sınırdan geçmeyi bırak bizleri güney Amerika'ya bile sokmayacaklar.
Geçen gün tesadüf eseri bir haberde okumuştum. ABD yasalarına göre bir kişi hapiste olsa bile ülkeyi yönetme yetkisine sahip.Ya eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.
Seçim, önceki gibi biden ve trump arasında değil mi? Trump hapse gireceği için yerine başka biri mi aday olacak?
Vize işleri Meksika gibi kartellerin yönettiği ülkede gram takılmaz. Karteller devletten daha güçlü desek yeridir yaniYa eskisi kadar alınmıyor dersin de, “türk vatandaşlarını almıyor” ne demek? Parasını verip vizenle gidersin diye tahmin ediyorum. İş adamıysan zaten hayli hayli gidersin.
Demokratların adayı Biden diye biliyorum, Cumhuriyetçilerin adayları hala belli değil, büyük ihtimalle De Santis aday olur. Zaten bu faşist herifin Florida da neler yaptığını tahmin bile edemezsiniz.Seçim, önceki gibi biden ve trump arasında değil mi? Trump hapse gireceği için yerine başka biri mi aday olacak?