Michael Scofield
Uzman
ABD'nin altı boş. İsrail ve Ukrayna düşerse ABD de düşecek ve çok kanlı olacak. 2030'a kadar dünya çok kötü olacak.
İsrail düşerse ABD'nin düşme olasılığı bayağı artar.
ABD'nin altı boş. İsrail ve Ukrayna düşerse ABD de düşecek ve çok kanlı olacak. 2030'a kadar dünya çok kötü olacak.
İsrail düşerse ABD düşmez. İsrail'i de ayakta tutan ABD'nin kendisi.İsrail düşerse ABD'nin düşme olasılığı bayağı artar.
Ben inanmiyorum üstteki mesajı okumadın herhalde.Siz ciddi ciddi ABD'nin düşeceğine inanıyorsunuz? İlginç.
Dünyanın en büyük karasal petrol rezervi Venezuela’da. Trump, Venezuela’ya petrol için çöktü.Maduro denen arkadaşın olay nedir? Saldırının kağıt üzerindeki nedeni nedir yani?
Bu konuda konuşma özgürlüğüne sahip değilim. İsteyen yanıtlasın. Ancak yanıtlamanızı tavsiye etmem.Konuyla biraz bağımsız olacak ama aynısını bizim hükümet için yapsalar halk olarak ne tepki verirsiniz?
Baştaki arkadaşı çok sevmem, hatta mümkünse tez vakit düşmesi dileğiyle. Ama X bir ülke gelip benim başkanımı kaçırırsa, kesinlikle Venezuela halkı gibi tepki vermem. Hiçbir Türk’ün bu durumu onaylayacağını sanmam.Konuyla biraz bağımsız olacak ama aynısını bizim hükümet için yapsalar halk olarak ne tepki verirsiniz?
Bu konuda konuşma özgürlüğüne sahip değilim. İsteyen yanıtlasın. Ancak yanıtlamanızı tavsiye etmem.
Dostum bu soruya yanıt verebilecek özgürlükte olduğunu düşünüyorsan cevabın bellidir.Konuyla biraz bağımsız olacak ama aynısını bizim hükümet için yapsalar halk olarak ne tepki verirsiniz?