Sonuç değişmez. Biri gider, diğeri sömür. Olan yine halka olur.

En azından halkıyla dalga geçen, aşağılayan bir herifin El-Bağdadi ile aynı senaryoyu yaşamasını isterdim. Yine çıkar üzerine yapılan çıkar savaşları.

Kötü bir yanıt vereceksen bence hatalısın bastakini sevmiyor olabiliriz ama başkası gelip de hükümeti düşürmesi kabul edilemez o bizim yöneticimiz ister sevmeyiz ister severiz buna dışarıdan kimsenin karışmaması gerekir.

Alın bakin ABD ülkeyi kendilerinin yöneteceğini söylüyor yani halkin egemenligi filan yok amaçları da petrolü ele geçirmek bizim ülkeye de aynısını yapsalar alkislayacagiz herhalde.

1 dolar asgari ücret. Maduro varken de halk sömürge altında imiş zaten.

İkinizde iyi misiniz? Ben halkın egemenliği yok diyorum siz asgari ücret sömürge diyorsunuz ülkeyi yöneten kişiyi beğenmiyor olabiliriz vatanimizi kötü de yönetiyor olabilir ama dış ülkelerden tanımadığımız kişiler bizim yerimize ülkenin yönetimine geçerse çıkarları için geçer ülkenin iyiliği için geçmez çok yanlış muhalefet yapıyorsunuz. Şu anda Trump diğer ülkelere de laf etmeye başladı olurda sıra bizim ülkeye de gelirse sizin sayenizde herhalde vatanı yaşasın ülkemiz düzelecek diye teslim edeceğiz.

İkinizde iyi misiniz? Ben halkın egemenliği yok diyorum siz asgari ücret sömürge diyorsunuz.
Maduro var iken egemenlik var mıydı? Diktatör bozuntusu göstericileri zırhlı araçlar ile ezdi haberin var mı?

Ülkeyi yöneten kişiyi beğenmiyor olabiliriz, vatanımızda kötü yönetiyor olabilir.
Olabilir değil. Direkt öyle.

Ama dış ülkelerden tanımadığımız kişiler bizim yerimize ülkenin yönetimine geçerse çıkarları için geçer. Ülkenin iyiliği için geçmez, çok yanlış muhalefet yapıyorsunuz.
Tekrar hatırlatma: Gösteriler esnasında Maduro rejimi silahla sivil katletti. RTE henüz böyle bir şey yapmadı. O yüzden kimse bizim Cumhurbaşkanımıza dokunamaz diyecek birçok muhalif bulabilirsin. Ama aynısı Maduro için geçerli değil.

Maduro'dan bahsederken halkı "gerçek anlamda da" ezmiş, ateş açmış, sağlık sistemini ve ekonomiyi batırmış ve gözü dönmüş bir zombiden bahsediyoruz.

Şu anda Trump diğer ülkelere de laf etmeye başladı. Olurda sıra bizim ülkeye de gelirse sizin sayenizde herhalde vatanı yaşasın ülkemiz düzelecek diye teslim edeceğiz.
Ben zaten ABD tarafından yönetildiğimizi düşünüyorum nedense.