GO Eagle!

1770885444099.webp

Yeni rejim sana sıcak bakmayacak bilhassa İran'daki büyük ölçüde etkin olan Türk nüfusunu bastırmaya çalışacak en sonunda ABD merkezli bir yapıya dönüşmüş olmamasının da imkanı yok. Şu anki İran rejimi her ne kadar gericide olsa İran'ın dağınık etnik yapısını bir arada tutmak için herkese yanlamaya çalışıyor. Fars milliyetçisi politika izlerse yeni rejim ki öyle görünüyor, eskiden yaptıkları gibi türklerin haklarını ellerinden almaya çalışırlar.

Ulan adamlar Türk'leri bırak kendi halkından 30 bin kişiyi acımasızca katlettiler, rejimin acilen tasfiye edilip yerine modern hukuk ve herhangi bir dine bağlı olmayan bir demokrat ya da monarşik bir rejim geçirtmeleri gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
GO eagle!
Eki Görüntüle 226628

Ulan adamlar türkleri bırak kendi halkından 30 bin kişiyi acımasızca katlettiler, rejimin acilen tasfiye edilip yerine modern hukuk ve herhangi bir dine bağlı olmayan bir demokrat ya da monarşik bir rejim geçirtmeleri gerek.

Siz cidden Pehlevi dönemini okumamışsınız neyse Irak'a göre bir ayar çeksin Amerika istediğiniz de o ya. İsrail'e tek kafa tutan devleti de bitirsinler de orta doğu hakimiyetini sağlasın adamlar.

Siz cidden pehlevi dönemini okumamışsınız neyse Irak'a göre bir ayar çeksin Amerika istediğiniz de o ya. İsrail'e tek kafa tutan devleti de bitirsinler de orta doğu hakimiyetini sağlasın adamlar.

İsrail devleti orta doğu'ya değil, mollalar orta doğu'ya büyük sorunlar getirdi. Hepiniz İsrail İsrail diyorsunuz fakat mollaların proxyleri hizbullah, hamas vb. yapılanmalara silah ve para desteği verdiği zaman bunun suçlusu sadece İsrail mi oluyor?

Pehlevi dönemini falan bırak dostum, şu anki molla rejiminin sırf gay olduğu için idam ettiği söylenen kişi bkz: bkz
Rejim değiştikten sonra yeni rejim oturup müzakere ederken “bir saniye, bizim önceliğimiz ateist, Hristiyan, gay değil; türkler, önce onları hedef alalım, zaten önceki rejim 30 bin iranlının hayatını kaybetmesine vesile oldu İran'lı perslerin, bizde türklerin olalım, sebebi de yok öylesine abi sadece İran'lı değiller” diyeceklerini sanmıyorum. Çünkü İran'da yaşayan Türk dediğimiz Azerbaycan türkleri ile iranlıların meshepi aynı: Şia. Keza Irak Türkiye'den daha yüksek demokrasi indeksine sahip demokratik hakların verildiği federal bir devlet.
Bkz: https://www.democracymatrix.com/ranking

1770901436598.webp

Son düzenleme:
İsrail devleti orta doğu'ya değil, mollalar orta doğu'ya büyük sorunlar getirdi. Hepiniz İsrail İsrail diyorsunuz fakat mollaların proxyleri hizbullah, hamas vb. yapılanmalara silah ve para desteği verdiği zaman bunun suçlusu sadece İsrail mi oluyor?

Pehlevi dönemini falan bırak dostum, şu anki molla rejiminin sırf gay olduğu için idam ettiği söylenen kişi bkz: bkz
Rejim değiştikten sonra yeni rejim oturup müzakere ederken “bir saniye, bizim önceliğimiz ateist, Hristiyan, gay değil; türkler, önce onları hedef alalım, zaten önceki rejim 30 bin iranlının hayatını kaybetmesine vesile oldu İran'lı perslerin, bizde türklerin olalım, sebebi de yok öylesine abi sadece İran'lı değiller” diyeceklerini sanmıyorum. Çünkü İran'da yaşayan Türk dediğimiz Azerbaycan türkleri ile iranlıların meshepi aynı: Şia. Keza Irak Türkiye'den daha yüksek demokrasi indeksine sahip demokratik hakların verildiği federal bir devlet.
Bkz: https://www.democracymatrix.com/ranking

Eki Görüntüle 226681
İranlı bir tanıdığın var mı? Eğer yoksa ne kadar dil dökersen dök boşuna zira İran'daki son protestolarda İran Türkleri hiçbir şekilde protestolara destek çıkmadı bunun altında ne var merak ediyor musun? Rıza Pehlevi'nin torunun ABD'nin desteğiyle gelip Türklere mollalardan daha fazla baskı uygulamalarından korkuluyor. Şu anda İran Cumhurbaşkanının Türk kökenli olmasının da etkisi yok değil. İran iyidir demiyorum ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemeyen de bir halk var.

Sen ABD'nin hiçbir terör örgütüne destek sağlamayacağına mı inanıyorsun? Başta İran'daki PJAK oklarını sana doğrultacak. BOP projesi olarak bilinen Büyük Orta Doğu Projesine bir adım daha yaklaşacak.

İran'da bir değişim olacaksa bunu halk yapacak öyle Halide Edip Adıvar'ın Amerikan mandası olmak istemesiyle olsaydı durumun vahimdi, en azından karşı çıkan bir Atatürk'ümüz vardı. İran'da aynı şekilde hiçbir devletin buyruğu altına girmemeli.

"Amerikalılar bizim kara gözlerimize mi aşık olacaklar. Bu ne hayal ve ne gaflettir? Hayır Paşalar hayır, hayır, beyefendiler hayır, hayır, hayır hanımefendiler hayır, manda yok, Ya istiklal ya ölüm var!" -Mustafa Kemal Atatürk

İran'lı bir tanıdığın var mı? Eğer yoksa ne kadar dil dökersen dök boşuna zira İran'daki son protestolarda İran türkleri hiçbir şekilde protestolara destek çıkmadı bunun altında ne var merak ediyor musun? Rıza Pehlevi'nin torunun ABD'nin desteğiyle gelip türklere mollalardan daha fazla baskı uygulamalarından korkuluyor. Şu anda İran Cumhurbaşkanı'nın Türk kökenli olmasının da etkisi yok değil. İran iyidir demiyorum ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemeyen de bir halk var.

Sen ABD'nin hiçbir terör örgütüne destek sağlamayacağına mı inanıyorsun? Başta İran'daki pjak oklarını sana doğrultacak. Bop projesi olarak bilinen büyük orta doğu projesine bir adım daha yaklaşacak.

İran'da bir değişim olacaksa bunu halk yapacak öyle halide edip adıvar'ın Amerikan mandası olmak istemesiyle olsaydı durumun vahimdi, en azından karşı çıkan bir Atatürk'ümüz vardı. İran'da aynı şekilde hiçbir devletin buyruğu altına girmemeli.

"Amerikalı'lar bizim kara gözlerimize mi aşık olacaklar. Bu ne hayal ve ne gaflettir? Hayır paşalar hayır, hayır, beyefendiler hayır, hayır, hayır hanımefendiler hayır, manda yok, ya istiklal ya ölüm var!" -Mustafa Kemal Atatürk.

Hayır fakat çok güvenilir İran'ın içerisinden büyük doğruluk oranıyla olan haber kaynaklarına erişimim var, İran'ın şu anki durumu hakkında bir sürü bilgiye sahibim çünkü rejimler çok benzer. Molla rejimini ABD getirdi, molla rejimi yokken İran daha seküler ve daha yaşanabilir bir yerdi fakat radikal ter*ristler gelene kadar.

Mollaları ABD başımıza bela etti bari mollaları ABD oradan çıkarsın? İran'daki fakirlik durumu gözler önünde, bir zamanlar ABD ile müttefik F4 Phantom uçaklarını ABD'nin gözü kapalı verdiği rejimin tasfiyesini de ABD yapmıştır.

Sen Rusya'nın irana barış getirebileceğine inanıyor musun? 2 adet Rus jetinin vurulmasının ardından rusların kullandığı terör örgütü proxyler 2020 idlib saldırısında 33 Türk askerini öldürdüler
bkz: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51669820
Zaten Rusya'da demokrasisi ve insan haklarıyla ünlüydü.

İran'daki rejim gene kanlı darbe ile 30 bine yakın İran'lı bak iranlıyı öldürdü, bu rejimin tasfiyesi için herkesin oturup beklemesi mi gerekiyor? Gazze konusunda ABD'ye laf edenler neden yardım etmiyorsunuz durdurmuyorsunuz, gıda yardımı yapmıyorsunuz diyenler iş irana gelince hayır iç işlere karışmayın diyorlar, bu nasıl bir bakış açısı, ben buna katılmıyorum.

Türkler olayına gelirsek bu konuda tribalizm yapıyorsunuz, yani kabilecilik anlayışı bu da sadece oradaki türkler hakkında çok endişeli olduğunuzu söylüyorsunuz fakat bu sadece oradaki türkler için, bunu şöyle düşünün İran'lı birinin Türkiye'deki rejimin değişmesinde çok endişelenip oradaki kürtlere kötü olacak demesi fakat halihazırda 30 bin Türk ölmesine rağmen, empati yapamıyorsunuz sonuçta, tabii söylemlerde kaldığınız için ben pek inanmıyorum, bana kanıt vermeniz gerek söylediğiniz şeylere inanmam için.

Bu linktende görebileceğiniz gibi Azerbaycan türklerininde protestolara katıldığı ve harmeneye ölüm protestoları attığını görüyorum.
Bkz:
https://gunaz.tv/en/post/130039

Yani bir şeyi söylerken lütfen araştırmanızı iyi yapın ve elde tutulur kanıtlarla gelin. Bu kana susamış rejime karşı her türlü yardım gereklidir, İran'ın şu anki diktatörlerinden birini açıklaması
bkz:
İrana yakın olan ABD üsleri arasında incirlik Air base var ve bu Adana yani Türk yurdundadır, Türkiye'ye tehdit bir rejimin savunulacak hiçbir yanı yok, öte yandan Türkiye bir NATO müttefikidir herhangi bir İran saldırısında, ABD dur İran'ın iç savaşına karışma mı diyeceğiz? Kesinlikle madde 4 devreye girecek.

Hayır fakat çok güvenilir İran'ın içerisinden büyük doğruluk oranıyla olan haber kaynaklarına erişimim var, İran'ın şu anki durumu hakkında bir sürü bilgiye sahibim çünkü rejimler çok benzer. Molla rejimini ABD getirdi, molla rejimi yokken İran daha seküler ve daha yaşanabilir bir yerdi fakat radikal ter*ristler gelene kadar.

Mollaları ABD başımıza bela etti bari mollaları ABD oradan çıkarsın? İran'daki fakirlik durumu gözler önünde, bir zamanlar ABD ile müttefik F4 Phantom uçaklarını ABD'nin gözü kapalı verdiği rejimin tasfiyesini de ABD yapmıştır.

Sen Rusya'nın irana barış getirebileceğine inanıyor musun? 2 adet Rus jetinin vurulmasının ardından rusların kullandığı terör örgütü proxyler 2020 idlib saldırısında 33 Türk askerini öldürdüler
bkz: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51669820
Zaten Rusya'da demokrasisi ve insan haklarıyla ünlüydü.

İran'daki rejim gene kanlı darbe ile 30 bine yakın İran'lı bak iranlıyı öldürdü, bu rejimin tasfiyesi için herkesin oturup beklemesi mi gerekiyor? Gazze konusunda ABD'ye laf edenler neden yardım etmiyorsunuz durdurmuyorsunuz, gıda yardımı yapmıyorsunuz diyenler iş irana gelince hayır iç işlere karışmayın diyorlar, bu nasıl bir bakış açısı, ben buna katılmıyorum.

Türkler olayına gelirsek bu konuda tribalizm yapıyorsunuz, yani kabilecilik anlayışı bu da sadece oradaki türkler hakkında çok endişeli olduğunuzu söylüyorsunuz fakat bu sadece oradaki türkler için, bunu şöyle düşünün İran'lı birinin Türkiye'deki rejimin değişmesinde çok endişelenip oradaki kürtlere kötü olacak demesi fakat halihazırda 30 bin Türk ölmesine rağmen, empati yapamıyorsunuz sonuçta, tabii söylemlerde kaldığınız için ben pek inanmıyorum, bana kanıt vermeniz gerek söylediğiniz şeylere inanmam için.

Bu linktende görebileceğiniz gibi Azerbaycan türklerininde protestolara katıldığı ve harmeneye ölüm protestoları attığını görüyorum.
Bkz:
https://gunaz.tv/en/post/130039

Yani bir şeyi söylerken lütfen araştırmanızı iyi yapın ve elde tutulur kanıtlarla gelin. Bu kana susamış rejime karşı her türlü yardım gereklidir, İran'ın şu anki diktatörlerinden birini açıklaması
bkz:
İrana yakın olan ABD üsleri arasında incirlik Air base var ve bu Adana yani Türk yurdundadır, Türkiye'ye tehdit bir rejimin savunulacak hiçbir yanı yok, öte yandan Türkiye bir NATO müttefikidir herhangi bir İran saldırısında, ABD dur İran'ın iç savaşına karışma mı diyeceğiz? Kesinlikle madde 4 devreye girecek.

Ağır trumpçı Liz Churchill hesabını etiketledin mi cidden neyse Amerikan bayraklı profil fotoğrafınla savunuculuğunu yapmaya devam et. Güney Azerbaycan teşkilatının düzenlemiş olduğu bir hareketin haber kaynağını paylaşmışsın eğer ki İranlı Türkler ayaklansaydı ki ben 30-35 Milyon Türk nüfusundan bahsediyorum Hamaneyin etekleri çoktan tutuşurdu. Pehlevi İngilizlere boyun eğdi ve sonucuna katlandı şimdiyse Rıza Pehlevi gelirse onu da düşürürler merak etme. İran'ın bölünmesindeki tek iyi nedeni say dersen Güney Azerbaycan'ın Azerbaycan topraklarına dahil olması derim onun haricinde PJAK'ıyla IŞİD'iyle tehdit oluşturacak bir yönetim gelir. Ben Türkiye'nin çıkarına konuşuyorum İran'ın rejim değişikliğiyle yine mülteci kampı olma gibi bir hayalin mi var?

Ağır trumpçı liz Churchill hesabını etiketledin mi cidden neyse Amerikan bayraklı profil fotoğrafınla savunuculuğunu yapmaya devam et. Güney Azerbaycan teşkilatının düzenlemiş olduğu bir hareketin haber kaynağını paylaşmışsın eğer ki İran'lı türkler ayaklansaydı ki ben 30-35 milyon Türk nüfusundan bahsediyorum hamaneyin etekleri çoktan tutuşurdu. Pehlevi ingilizlere boyun eğdi ve sonucuna katlandı şimdiyse rıza pehlevi gelirse onu da düşürürler merak etme. İran'ın bölünmesindeki tek iyi nedeni say dersen güney Azerbaycan'ın Azerbaycan topraklarına dahil olması derim onun haricinde pjak'ıyla ışid'iyle tehdit oluşturacak bir yönetim gelir. Ben Türkiye'nin çıkarına konuşuyorum İran'ın rejim değişikliğiyle yine mülteci kampı olma gibi bir hayalin mi var?

Kanıt ile gel whataboutism ve ad hominen yapma dostum, burada benim şahsım ve o videoyu paylaşan kişinin şahsıyla alakası yok, video gerçek. Kanıtlarını sun dostum benim gibi haber kaynağı at, o olmasaydı şu olurdu, şu olsaydı bu olurdu bla bla bla... Sonuca var kanıt ver. Kuru kuruya olmaz, Türkiye'nin çıkarına ise işidi destekleyelim sünniler sonuçta?

Kanıt ile gel whataboutism ve ad hominen yapma dostum, burada benim şahsım ve o videoyu paylaşan kişinin şahsıyla alakası yok, video gerçek. Kanıtlarını sun dostum benim gibi haber kaynağı at, o olmasaydı şu olurdu, şu olsaydı bu olurdu bla bla bla... Sonuca var kanıt ver. Kuru kuruya olmaz, Türkiye'nin çıkarına ise işidi destekleyelim sünniler sonuçta?
Whataboutism mi ad hominen mi Twitter mı burası sen 12 gün savaşlarında ışid'in sahada olduğunu görmedin mi? Acep hizbullahı ve ışid'i kim fonluyor yoksa kendi fonladığı adamı idam eden İran mı?

Whataboutism mi ad hominen mi Twitter mı burası sen 12 gün savaşlarında ışid'in sahada olduğunu görmedin mi? Acep hizbullahı ve ışid'i kim fonluyor yoksa kendi fonladığı adamı idam eden İran mı?

Ahh dostum orada eğer sen Türkiye'nin çıkarlarını korumak istiyorsan dediğin için benzetme yaptım😂😂 onu anlayamadın mı cidden? Evet burası Twitter değil Twitter olsaydı bu kadar alçak gönüllü cevaplar alamazdın benden. Daha sana cevap yazmıyorum göz ardı ettim hiçbir şeyi kanıtlayamadın ABD batı düşmanlığı yapıp yapıp kendi circle'ında döndün.

Kesinlikle molla rejimine karşıyım. Laik bir yönetim gelmeli, tıpkı devrim öncesi İran gibi. Fakat bölgedeki ABD varlığı beni tedirgin ediyor. Etrafımız ABD ile çevrili durumda.

'Önce Irak'ı işgal edecekler, sonra Suriye'ye yerleşecekler ardından İran'a saldıracaklar; çünkü asıl hedef Türkiye'dir,'