Detaylar
Kim cevapladı?anilx
Yetkin
Kesinlikle molla rejimine karşıyım. Laik bir yönetim gelmeli, tıpkı devrim öncesi İran gibi. Fakat bölgedeki ABD varlığı beni tedirgin ediyor. Etrafımız ABD ile çevrili durumda.
'Önce Irak'ı işgal edecekler, sonra Suriye'ye yerleşecekler ardından İran'a saldıracaklar; çünkü asıl hedef Türkiye'dir,'
Türkiye NATO müttefikidir, Türkiye'ye herhangi bir NATO müttefiki tarafından saldırı olursa ittifakın bir gayesi kalmaz ortaokuldaki futbol takımı kadar ciddiyetsiz bir şey olur, eğer öyle bir şey olacaksa Rusya herhalde o kadar istihbarat servisi sayesinde sizin bildiğinizi de bildiği için Polonya ve iskandinav ülkelerini işgal eder, o zaman neden NATO ülkelerine saldırmaktan çekiniyor? NATO işliyor Türkiye'de iç savaş veya referandum harici bölünme sağlanması çok zor bir ihtimal.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Hedef falan değiliz. Bu söylem insanları korkutmak için söylenen, cahilce bir söylem. Türkiye NATO üyesi bir ülke ve NATO’nun kurucu gücü Amerika’dır. Öyle bize herkes saldıramaz. Boşuna kendinizi korkutmayın.Kesinlikle molla rejimine karşıyım. Laik bir yönetim gelmeli, tıpkı devrim öncesi İran gibi. Fakat bölgedeki ABD varlığı beni tedirgin ediyor. Etrafımız ABD ile çevrili durumda.
'Önce Irak'ı işgal edecekler, sonra Suriye'ye yerleşecekler ardından İran'a saldıracaklar; çünkü asıl hedef Türkiye'dir,'
KökBilgi
Uzman
Müttefikine Kıbrıs Barış Harekatında kendi milletini savunduğu için ambargo ve yaptırım uygulayan bir ülke hiçbir zaman gerçek manada müttefik kalamaz. Asıl sorun Orta Doğu'daki güç dengesini kendilerinin lehine çevirmek. Irak gitti, Suriye gitti ve yakında İran'da gidici gibi görünüyor. İşte o zaman geriye sen kalıyorsun derdim ama Amerika'nın güdümünde ülkeyi yokuşa sürükleyen bir hükümet var o yüzden saçma olurdu. Battı balık yan gider.Hedef falan değiliz. Bu söylem insanları korkutmak için söylenen, cahilce bir söylem. Türkiye NATO üyesi bir ülke ve NATO’nun kurucu gücü Amerika’dır. Öyle bize herkes saldıramaz. Boşuna kendinizi korkutmayın.
Yeni konular
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-