batu05873

Çalışkan
Spotify'dan uzun bir süre premium kullanmadığım için tekrar abone olmam için 2 ay 50 TL gibi bir teklif geldi, ben de aldım ancak 2 gün sonra kendi kendine iade etti. Yeni bir hesap açıp orada da yeni katılanlara özel teklifi kullandım ancak o da aynı şekilde kendiliğinden iade edildi.

Desteğe sorduğumda "Sistem tarafından, daha önce tekliften faydalandığınız için" iptal edildiği söylendi.

Merak ettiğim, daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu?

Bildiğim kadarıyla kontrolü ödeme adımında yapıyor. Yani "daha önce faydalandığınız için yararlanamıyorsunuz" uyarısı ile hiç bir şekilde kabul etmiyor.

Spotify'dan uzun bir süre premium kullanmadığım için tekrar abone olmam için 2 ay 50 TL gibi bir teklif geldi, ben de aldım ancak 2 gün sonra kendi kendine iade etti. Yeni bir hesap açıp orada da yeni katılanlara özel teklifi kullandım ancak o da aynı şekilde kendiliğinden iade edildi.

Desteğe sorduğumda "Sistem tarafından, daha önce tekliften faydalandığınız için" iptal edildiği söylendi.

Merak ettiğim, daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu?
Bu tarz benzer bir indirimden daha önceden yararlanmışsınız, bu tarz tekliflerden muhtemelen şimdilik yararlanamayacaksınız. Sadece normal fiyatı ile alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben yıllardır kullanmıyordum, geçen gün tekrar Premium yaptım, faydalandım. Ama uzun zamandır kullanmıyordum. Algoritması gerçekten üst düzey seviyeye çıkmış, diğerlerine nazaran.
Mail adresinden, telefonunun seri numarasından veya kredi kartı numarandan anlayabilir eskiden kullandığını.