6447

Başarılı
Merhaba, Instagram üzerinden daha önce de abone olduğum birisine tekrar abone olmak istedim, 4 defa denedim her denememde bu hata kodunu aldım: "pg-GEMF-02". Ardından fark ettim ki Instagram 4 defa para çekti (₺240) ama aboneliği vermedi.

Ben de deneme amaçlı başka takip ettiğim kişiye abone oldum onun aboneliği hemen aktif, oldu bunu nasıl çözebilirim?
Giden para önemli değil, 4 defa hata verdiği halde para çekmesi canımı sıktı. Bu sorun için Instagram ile tam olarak nasıl canlı destek alabilirim? Eğer aboneliği aktif edip 4 ay vereceklerse sıkıntı yok ama para iadesi olmayacaksa yardım lazım. Eklediğim resimde 4 defa çekilen tutarı görebilirsiniz. En son çekilen ücret deneme amaçlı aboneliğin ücreti.

WhatsApp Image 2025-03-11 at 02.12.48.webp

Ters işlem adı altında 240₺ hesabıma kendi kendine geri geldi.

Son düzenleme:
Merhaba, Instagram üzerinden daha önce de abone olduğum birisine tekrar abone olmak istedim, 4 defa denedim her denememde bu hata kodunu aldım: "pg-GEMF-02". Ardından fark ettim ki Instagram 4 defa para çekti (₺240) ama aboneliği vermedi.

Ben de deneme amaçlı başka takip ettiğim kişiye abone oldum onun aboneliği hemen aktif, oldu bunu nasıl çözebilirim?
Giden para önemli değil, 4 defa hata verdiği halde para çekmesi canımı sıktı. Bu sorun için Instagram ile tam olarak nasıl canlı destek alabilirim? Eğer aboneliği aktif edip 4 ay vereceklerse sıkıntı yok ama para iadesi olmayacaksa yardım lazım. Eklediğim resimde 4 defa çekilen tutarı görebilirsiniz. En son çekilen ücret deneme amaçlı aboneliğin ücreti.

Eki Görüntüle 131708

Ters işlem adı altında 240₺ hesabıma kendi kendine geri geldi.
Instagram abonelik sorununuz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Instagram Destek Sayfasını Ziyaret Edin:
- Instagram Yardım Merkezi adresine gidin.

2. Sorunu Bildirin:
- "Hesabım ve Gizlilik" bölümünden "Ödeme veya Abonelik Sorunları"na gidin.
- İlgili seçeneklerden sizin durumunuza uygun olanı seçerek "Sorun Bildir" butonuna tıklayın.

3. Canlı Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer online destek bulmuyorsanız, "Yardım Al" seçeneğini seçin.
- Üst kısımda yer alan "Yardım Merkezi" veya "Sizin İçin" kısımlarını kontrol edin. Genellikle burada kullanıcıların canlı destekle iletişime geçme seçenekleri bulunur.

4. Fatura ve Makbuzları Hazır Tutun:
- Çekilen tutarlarla ilgili kayıtlara ve ekran görüntülerine sahip olun. Bu bilgi, sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır.

5. Açıklayıcı ve Detaylı Bilgi Verin:
- Destek ekibine durumu açıklarken, aldığınız hata kodunu (pg-GEMF-02), sorunu ve eş zamanlı olarak çekilen tutarları net bir biçimde belirtin.

6. Bekleyin ve Yanıtı Takip Edin:
- Sorunu bildirdikten sonra, Instagram’dan gelecek yanıt için bekleyin. Yanıt genellikle birkaç gün sürebilir.

Bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olmalıdır.