@Geraltın kılıcı , Güzel kardeşim sen yine de sanal ortamda böyle fazla iddialı eleştiriler yapma, boş ver. Avukatım ben, ordan biliyorum. Sonra sitedeki üyelere hukuki danışmanlık yapmak zorunda kalmayalım. 
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
@Geraltın kılıcı, Güzel kardeşim sen yine de sanal ortamda böyle fazla iddialı eleştiriler yapma, boş ver. Avukatım ben, oradan biliyorum. Sonra sitedeki üyelere hukuki danışmanlık yapmak zorunda kalmayalım.![]()
Efendim, siyasetçi olacağım ve bu tarz konuları halk ile konuşmayı seven birisiyim. "Neden seviyorsun?" diye sorarsanız halkın günlük hayatta çektikleri zorlukları daha iyi bir şekilde yorumlayabilir ve düzeltebilirim. Ancak yorumunuz için sağ olun.
(Ek: Bende halktan birisiyim.)
Son düzenleme:
Hepimiz halktan birisiyiz, merak etme.Efendim, siyasetçi olacağım ve bu tarz konuları halk ile konuşmayı seven birisiyim. "Neden seviyorsun?" diye sorarsanız halkın günlük hayatta çektikleri zorlukları daha iyi bir şekilde yorumlayabilir ve düzeltebilirim. Ancak yorumunuz için sağ olun.
(Ek: Bende halktan birisim.)
Sen eleştiri yapmaya, kendini ifade etmeye devam et ama yine de daha dikkatli yap.
İsminin hakkını veriyorsun reis (!) Fakat iyi kar he.En basitinden 900 TL ye Aldığım Rx 580'ni Ben 10.650 TL ye sattım.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam sorun müşteride, ürünün ne kadara satılması gerektiğini bilmediği için satıcı kâr arttırmak için fiyatı yükseltiyor. Buna en yakın örnek 2. el ve şıfır araba piyasası olayları denebilir.
Eğer müşteri fiyatlara tepki gösterir ve almaz ise satıcı yüksek kâr ile satış yapanayacağı için fiyatı düşürmesi gerekir. Bütün sorunluluk müşteride değil tabi ama satıcıya laf söylemek ne kadar doğru? Satıcı en yüksek miktarda kâr elde etmek istiyor, bu davranışa doğru veya yanlış demiyorum.
Eğer müşteri fiyatlara tepki gösterir ve almaz ise satıcı yüksek kâr ile satış yapanayacağı için fiyatı düşürmesi gerekir. Bütün sorunluluk müşteride değil tabi ama satıcıya laf söylemek ne kadar doğru? Satıcı en yüksek miktarda kâr elde etmek istiyor, bu davranışa doğru veya yanlış demiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347