Detaylar
Kim cevapladı?1 hafta önce bakım yaptırdım. optimizasyon modu nasıl oluyor?Hocam bakım yaptırmadıysanız uzun süredir bence bir bakım yaptırın. Oyunun belirttiğiniz sistem için test videolarında da %98-99 arası değişmekte. Oyunu optimizasyon modu ile oynamayı deneyebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Laptop için normal değerler o sıcaklıklar, masaüstü ile karşılaştırmak doğru olmaz.Hocam bakım yaptırmadıysanız uzun süredir bence bir bakım yaptırın. Oyunun belirttiğiniz sistem için test videolarında da %98-99 arası değişmekte. Oyunu optimizasyon modu ile oynamayı deneyebilirsiniz.
deadfellow
Üstün
GTX 1050 laptop çok güçsüz... Masaüstü GTX 760 bile güçlü GTX 1050 Mobile'dan.Neden açmasın, Odyssey o kadar yeni bir oyun değil ki?
Aldığın değerler normal bu arada sistemin yetersiz kalıyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Neden açmasın, Odyssey o kadar yeni bir oyun değil ki?
Oyun eski ve yeni gibi bir yorum yaptığı mı göremedim. Siz görebildiniz mi? Daha çok konu başlangıcı optimizasyon sorunu gibi
Dreamshox
Yetkin
Laptop için normal değerler o sıcaklıklar, masaüstü ile karşılaştırmak doğru olmaz.
Öyle zaten. Oyun testini izleyip yorumda bulundum. İşlemci zaten laptop işlemcisi.
1 hafta önce bakım yaptırdım.
Optimazyon modu nasıl oluyor.
Bir mod değil ama belli başlı optimizasyon ayarları içeren bir videodan bakabilirsiniz.
GTX 1050 laptop çok güçsüz... Masaüstü GTX 760 bile güçlü GTX 1050 Mobile'dan.
Aldığın değerler normal bu arada sistemin yetersiz kalıyor.
Assassin's Creed Valhalla'da böyle bir sıkıntı yaşamadım. Shadows oynuyorum, yine böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.
deadfellow
Üstün
Valhalla'da o sistemle alacağın FPS zaten ortalama 35-40 civarı 1080P en düşük ayarlarda. Origins'te kaç FPS alıyorsun?Assassin's Creed Valhalla'da böyle bir sıkıntı yaşamadım. Shadows oynuyorum, yine böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.
Valhalla'da o sistemle alacağın FPS zaten ortalama 35-45 civarı 1080p en düşük ayarlarda. Origins'te kaç FPS alıyorsun?
Origins'te yüksek ayarlarda 35 ila 40 FPS arası alıyorum. Valhalla'da yüksek ayarlarda 50 FPS'e yakın alıyordum FSR açıkken.
Bold Pilot
Uzman
Anvil oyun motorunun tipik problemi. Nvidia App'ten oyuna gelip düşük gecikme modunu Ultra'ya ve güç yönetimi modunu Maksimum performansa alman gerekli. Ben de bu durum ile konu açacaktım unutmuşum iyi oldu hatırlattığın.