1 hafta önce bakım yaptırdım. optimizasyon modu nasıl oluyor?Hocam bakım yaptırmadıysanız uzun süredir bence bir bakım yaptırın. Oyunun belirttiğiniz sistem için test videolarında da %98-99 arası değişmekte. Oyunu optimizasyon modu ile oynamayı deneyebilirsiniz.
Laptop için normal değerler o sıcaklıklar, masaüstü ile karşılaştırmak doğru olmaz.Hocam bakım yaptırmadıysanız uzun süredir bence bir bakım yaptırın. Oyunun belirttiğiniz sistem için test videolarında da %98-99 arası değişmekte. Oyunu optimizasyon modu ile oynamayı deneyebilirsiniz.
GTX 1050 laptop çok güçsüz... Masaüstü GTX 760 bile güçlü GTX 1050 Mobile'dan.Neden açmasın, Odyssey o kadar yeni bir oyun değil ki?
Neden açmasın, Odyssey o kadar yeni bir oyun değil ki?
Laptop için normal değerler o sıcaklıklar, masaüstü ile karşılaştırmak doğru olmaz.
1 hafta önce bakım yaptırdım.
Optimazyon modu nasıl oluyor.
GTX 1050 laptop çok güçsüz... Masaüstü GTX 760 bile güçlü GTX 1050 Mobile'dan.
Aldığın değerler normal bu arada sistemin yetersiz kalıyor.
Valhalla'da o sistemle alacağın FPS zaten ortalama 35-40 civarı 1080P en düşük ayarlarda. Origins'te kaç FPS alıyorsun?Assassin's Creed Valhalla'da böyle bir sıkıntı yaşamadım. Shadows oynuyorum, yine böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.
Valhalla'da o sistemle alacağın FPS zaten ortalama 35-45 civarı 1080p en düşük ayarlarda. Origins'te kaç FPS alıyorsun?