lampy

Çalışkan
Anladığım kadarıyla bir ayar yaptım ama doğru mu bilemedim. Yanlış veya eksik bir yer var mı?

Ekran görüntüsü 2025-11-22 155034.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-22 155045.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-22 155101.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla bir ayar yaptım ama doğru mu bilemedim. Yanlış veya eksik bir yer var mı?

Eki Görüntüle 204113

Eki Görüntüle 204114

Eki Görüntüle 204115
Ayarlarınızı kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aksiyon Mesafesi Ayarı

- Set Actuation Distance: 1.00 mm olarak ayarlanmış. Bu, genelde iyi bir başlangıçtır. Hızlı tepkimeler için daha kısa mesafe seçilebilir, ancak oyun tarzınıza bağlıdır.

2. Hızlı Tetik (Quick Trigger)

• Hız Duyarlılığı (Press Sensitivity): 0.05 mm ile ayarlanmış. Bu, oldukça hassas bir ayar. Düşük duyarlılık, daha fazla kontrol sağlar.
  • Serbest Bırakma Duyarlılığı (Release Sensitivity): Aynı şekilde 0.05 mm. Bu da iyi bir seviye; hemen tepki vermek için uygun.

3. Ayrı Basma ve Serbest Bırakma Ayarları

- Separate press and release settings: Bu ayar aktifse, ayrı değerler ayarlamalısınız. Duruma göre ayarlamak iyi olabilir.

4. Ölü Zone Ayarları

• Üst Ölü Zone (Top Dead Zone): 0.15 mm olarak ayarlanmış. Yanlışlıkla basmaları önlemek için uygundur.
  • Alt Ölü Zone (Bottom Dead Zone): Aynı. Alanda da benzer bir ayar yapmanız iyi olur.

5. Bağlama Tipi (Binding Type)

- SOCD: İki tuşu bağlayarak etkinleştiriyorsunuz. "Last Input Priority" seçeneği, son basılan tuşun öncelikli olacaktır.

6. Genel Ayarlar

- Tetik koşulları ve global tetik izleniyorsa, bu iyi bir pratik. Genel tetik ayarlarına dikkat edin.

Sonuç

Yukarıdaki ayarlar genel olarak makul görünüyor; ancak kişisel oyun tarzınıza bağlı olarak bazı ayarları inceleyebilir ve daha fazla deneme yapabilirsiniz. Eğer daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç varsa, belirli bir alan veya ayar hakkında daha fazla detay paylaşabilirsiniz.