N Neiron Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Eylül 2025 #1 Resimlerde gözüktüğü gibi mesela Chrome'dan Discord'a geçiş yaparken ekran bu şekilde bozuluyor. Sonrasında tekrar girip çıkınca düzeliyor. Neyden kaynaklı olabilir, servise göndermeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2025
Resimlerde gözüktüğü gibi mesela Chrome'dan Discord'a geçiş yaparken ekran bu şekilde bozuluyor. Sonrasında tekrar girip çıkınca düzeliyor. Neyden kaynaklı olabilir, servise göndermeli miyim?
W WrOwLed Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 328 Beğeniler 31 19 Eylül 2025 #2 Temiz format attın mı ? Artı 0 Eksi
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 19 Eylül 2025 #3 Sürücüler güncel mi ? DDU ekran kartını kaldir tekrar kur. Artı 0 Eksi
KS KS N Neiron Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Eylül 2025 #4 WrOwLed dedi: Temiz format attın mı ? Genişletmek için tıkla... Aldıgımdan beri hiç format atmadım 1 yıl oldu alalı bir kere servise gitti. yusufumm07 dedi: Sürücüler güncel mi ? DDU ekran kartını kaldir tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. Artı 0 Eksi
WrOwLed dedi: Temiz format attın mı ? Genişletmek için tıkla... Aldıgımdan beri hiç format atmadım 1 yıl oldu alalı bir kere servise gitti. yusufumm07 dedi: Sürücüler güncel mi ? DDU ekran kartını kaldir tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 19 Eylül 2025 #5 Neiron dedi: Aldıgımdan beri hiç format atmadım 1 yıl oldu alalı bir kere servise gitti. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü ne ? Ekran kartını tekrar kur olmazsa format at .O da olmazsa panel arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
Neiron dedi: Aldıgımdan beri hiç format atmadım 1 yıl oldu alalı bir kere servise gitti. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü ne ? Ekran kartını tekrar kur olmazsa format at .O da olmazsa panel arızalı olabilir.
KS KS N Neiron Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Eylül 2025 #6 yusufumm07 dedi: Windows sürümü ne ? Ekran kartını tekrar kur olmazsa format at .O da olmazsa panel arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... 24H2 kullanıyorum. Ekran olarak da aoc monitörüm var fakat aynı problem laptopun ekranında da oluyor panelden alakalı olamaz. Artı 0 Eksi
yusufumm07 dedi: Windows sürümü ne ? Ekran kartını tekrar kur olmazsa format at .O da olmazsa panel arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... 24H2 kullanıyorum. Ekran olarak da aoc monitörüm var fakat aynı problem laptopun ekranında da oluyor panelden alakalı olamaz.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 19 Eylül 2025 #7 Neiron dedi: 24H2 kullanıyorum. Ekran olarak da aoc monitörüm var fakat aynı problem laptopun ekranında da oluyor panelden alakalı olamaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kur O zaman belli olur. Artı 0 Eksi
Neiron dedi: 24H2 kullanıyorum. Ekran olarak da aoc monitörüm var fakat aynı problem laptopun ekranında da oluyor panelden alakalı olamaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kur O zaman belli olur.
KS KS N Neiron Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 33 Beğeniler 3 19 Eylül 2025 #8 yusufumm07 dedi: Ekran kartını kur O zaman belli olur. Genişletmek için tıkla... Ram'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır? Artı 0 Eksi
yusufumm07 dedi: Ekran kartını kur O zaman belli olur. Genişletmek için tıkla... Ram'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 19 Eylül 2025 #9 Neiron dedi: Ram'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ram'den sanmıyorum bozuk olsa hiç görüntü gelmez . Artı 0 Eksi
Neiron dedi: Ram'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ram'den sanmıyorum bozuk olsa hiç görüntü gelmez .