Hocam emin olun kesinlike büyüleyecek. Hayatım boyunca 720p 60 Hz ekran kullandım oyunları hep low ayarlarda oynamak zorunda kaldım. Ne alırsanız alın aldığınız cihaz size çok fark ettirecektir kesinlikle.
Hocam emin olun kesinlike büyüleyecek. Hayatım boyunca 720p 60 Hz ekran kullandım oyunları hep Low ayarlarda oynamak zorunda kaldım. Ne alırsanız alın aldığınız cihaz size çok fark ettirecektir kesinlikle.
Hocam emin olun kesinlike büyüleyecek. Hayatım boyunca 720p 60 Hz ekran kullandım oyunları hep low ayarlarda oynamak zorunda kaldım. Ne alırsanız alın aldığınız cihaz size çok fark ettirecektir kesinlikle.
Mühendislik hedefleyince işlemci lazım herhalde biraz, herhangi birisi yeterli olur da iyi bir konfigürasyon harika olur. Zaten cihaz ısınmasın diye 720P, Medium'a alıp FPS kilidi açarım gibi geliyor şu an. Ruhum çok fakir.
Tabi uçak gibi cihaz elime geçerse inşallah şımara da bilirim, kim bilir. Ama benim gibi grafik takıntısı olmayan elemanı, cihazına iyi bakmayı bilen bir elemanı çok uzun süre götürecektir. İnceleme güzel, elinize sağlık.
Hocam yani yalan olmasın siz incelemesini görmek istediğiniz için indirip oynadım. Bu türe uzağım fazlasıyla. Ama hazır indirmişim birkaç saat kafa patlatmayı düşünüyorum.
Hocam yani yalan olmasın siz incelemesini görmek istediğiniz için indirip oynadım. Bu türe uzağım fazlasıyla. Ama hazır indirmişim birkaç saat kafa patlatmayı düşünüyorum.
Anladım hocam, teşekkür ederim. Oyundaki ufak optimizasyon sorununu gidermek ve fps dropları yaşamamak için Bulut kalitesini "Orta veya Yüksek" olarak ayarlamayı unutmayın hocam. Çok yüksekteyse yükseğe, yüksekteyse ortaya alın. İyi oyunlar hocam.
Anladım hocam, teşekkür ederim. Oyundaki ufak optimizasyon sorununu gidermek ve fps dropları yaşamamak için Bulut kalitesini "Orta veya Yüksek" olarak ayarlamayı unutmayın hocam. Çok yüksekteyse yükseğe, yüksekteyse ortaya alın. İyi oyunlar hocam.
Aynı cihazı ben de kullanıyorum. Dediklerinize katılıyorum ancak hoparlör konusunda (kötü değil) bence daha iyi olabilirdi. Güzel bir inceleme, elinize sağlık
İncelemelerinize birkaç fotoğraf da eklerseniz çok daha hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Keşke aradaki küçük fark için belki de yıllarca kullanacağınız bir cihazdan feragat etmeseydiniz. Yine de hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sıcaklık değerleri stok macuna göre gayet iyi.
Nitro 16 2 senede bir olacak sekilde macun degistirilecek sekilde kullanilirsa cogu cihazdan daha uzun omurku olacaktir. Kasa, ekran, sogutma gibi her şeyde Victus'un icinden gecen bir cihaz Nitro 16.