İnceleme Acer Nitro 16 AN16-416 4050 6 GB

Tam Max-P modeller değil 15'ler. 75 W GPU + MUX Switch desteği yok. 1-2 el LoL + Valo atıp çıkayım diyenlerin bilgisayarıdır şahsen Victus 15'ler.
Victus 15'lerin cok sorunu var. Sogutma ragmen kotu mesela. Victus 15 en son onerecegim cihaz olur.

Nitro için demişitim ama konuda Victus da olduğu için karışmış.
Nitro 15 degil ki Nitro 5 ile Nitro 16

Estağfurullah hocam ne kusuru. Zaten az çok anladım geç cevap vermenden .

Dell markasından sadece alienware modellerinde gördüm yazılım sorunlarını. Eğer mavi ekran hataları hala G15 modellerde düzelmediyse yazık olur cidden zira 120 Watta 91 derece çalışıyor cihaz yükte.

Son düzenleme:

Aslinda 4060 13500HX Tulpar cok daha iyi bir cihaz o butcede. Macun degisimi ile 93 derece 150W bile goruldu o cihazlarla.

Dell'in yazilim sorunlarini @106 daha iyi bilir muhtemelen.

Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.

Hocam ekranın 25 MS olduğu ve ghosting sorunu olduğu söyleniyor. Kullandığınız ekranda bu tür bir sorun yaşadınız mı?

Hocam ekranın 25 MS olduğu ve ghosting sorunu olduğu söyleniyor. Kullandığınız ekranda bu tür bir sorun yaşadınız mı?
Ekran 3 MS hocam ve ghosting sorunu yaşamadım. Hatta şu an test yaptım ve yine bir şey çıkmadı. O Bahsettiğiniz 25 MS söylentisini bir arkadaş yazmış satırlarca. Cihazı almadan önce onu okumuştum galiba. Yani şahsen ben bu iki sorundan hiçbirini yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…