Saruman Paşa
Uzman
Arkadaşlar uzun süren bir eziyetten sonra internette de insanların başına gelen benzer sorunlardan sonra cihazımın sıvı metalinin fabrikasyon hatalı olduğuna karar verdim. Skyrim (bakın Skyrim, normal şartlar altında buzdolabından oynanabilecek kadar hafif bir oyun) modlu/modsuz fark etmeksizin açar açmaz 91 dereceye fırlayıp throttle yemeye başlıyor, daha ana menüde. İnternette çok araştırdım, benzer sorunlar başkalarının da başına gelmiş. Sıvı metal fabrikada yanlış uygulandığı için olabiliyormuş. Servise göndermeyi düşündüm ancak Acer servisinden kimsenin memnun olmadığını gördüm. Kargo ile falan uğraşacağıma kendim yaparım diye düşünüyorum, sonuçta servise gönderince format atıp geri gönderecekler. O soğutucu bloğun altında VRAM'leri soğutmak için termal putty diye bir malzeme var mış. Termal Pad'in sürülebilir hali yani. Pad almak istemiyorum çünkü kalınlığından emin değilim+bilgisayarın kendisi zaten putty ile geliyor. O açıdan güzel bir termal putty'e ihtiyacım var. Bilgisayarın kendisi zaten sıvı metal ile geliyor, yani sıvı metal süreceğim, dolayısı ile bir tane de pump out yapmayacak sıvı metal lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: