GungorMemis

Başarılı

Dosya Ekleri

• 1724783979812.webp
    1724783979812.webp
    9 KB · Görüntüleme: 83
  • 1724783992528.webp
    1724783992528.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Merhaba, videodaki bilgisayara sahibim. 1x8 GB RAM performansından memnun olmadığım için 2x8'e geçmeyi düşünüyorum. CPU-Z fotoğraflarını aşağıya bıraktım. Sanırım almam gereken RAM bu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Evet laptop içerisindeki RAM ile uygun. Alabilirsiniz.

Linkteki de olur gözüküyor. Ömür boyu garantisi var. Sizde SK Hynix 8 GB DDR5 4800 MHz CL 40 RAM var. Kingston da alabilirsiniz.

Merhaba, videodaki bilgisayara sahibim. 1x8 GB RAM performansından memnun olmadığım için 2x8'e geçmeyi düşünüyorum. CPU-Z fotoğraflarını aşağıya bıraktım. Sanırım almam gereken RAM bu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Söylemeliyim ürünün garantisi devam ederken RAM takarsan garanti iptal oluyor.

Söylemeliyim ürünün garantisi devam ederken RAM takarsan garanti iptal oluyor.

Lütfen bilgimiz olmadan yorum yapmayalım. Ben de 8 aydır Acer Nitro 16 kullanıyorum ve 2 kez RAM upgrade yaptım daha sonrasında da servise gitti hiçbir problem olmuyor. Zaten Acer ile mail yolundan iletişime geçerek de öğrenebilirsiniz bu bilgiyi. Gönül rahatlığı ile laptopu açıp takabilirsiniz.

Lütfen bilgimiz olmadan yorum yapmayalım. Ben de 8 aydır Acer Nitro 16 kullanıyorum ve 2 kez RAM upgrade yaptım daha sonrasında da servise gitti hiçbir problem olmuyor. Zaten Acer ile mail yolundan iletişime geçerek de öğrenebilirsiniz bu bilgiyi. Gönül rahatlığı ile laptopu açıp takabilirsiniz.

Servisi arayıp sorduk garanti iptal oluyor dediler.

Elimde bir laptop var, RAM'in üzerinde söküldüğünde garanti dışıdır yazıyor. Yükseltmede de aynısı geçerlidir galiba.

Son düzenleyen: Moderatör: