cemkaraca
Yetkin
Hangisi alınmalı?
Evet bunun özellikleri daha iyi duruyor. Sorunsuz bir modeldir umarım...
Anakart problemi AMD'li Gen9 LOQ'larda da görülebiliyor. Alınabilir bulmuyorum.
Eklemeyi unutmuşum. Pili çok iyi gitmiyor. Alternatif olarak bunu öneririm.Laptoplarda Intel işlemciye güvenmiyorum. Bir de attığın Acer Nitro 16 cihazın aynısı bizim evde duruyor. Şu anda abim kullanıyor. Ona da ben vermiştim. Cihazın ekranı yükseklik olarak büyütülmüş. Çok memnun kalmıştım.
Evet bunun özellikleri daha iyi duruyor. Sorunsuz bir modeldir umarım...
Acer Nitro 5 önermiyorum. Özellikle AN515-58 (i7 12700H) bana sinir krizi geçirtti. 1 yıl düzgün çalıştıktan sonra hiçbir şekilde çözülemeyen ısınma problemi ortaya çıktı. PTM7950 bile cihazın boşta iken 70-80 derece olmasını çözemedi.Eklemeyi unutmuşum. Pili çok iyi gitmiyor. Alternatif olarak bunu öneririm.
Anakart yanma problemini Asya pazarında (özellikle Hindistan pazarında) var diye duydum. Türkiye'de anakart sorunu yaşayana denk gelmedim.Tabi ki Acer. Attığınız ASUS'un işlemcisi daha kötü (Core 5 210H, i5-13420H'nin refresh'i denebilir), soğutması daha kötü ve pili bir önceki seri TUF'lara göre küçültülmüş (90Wh'den 56Wh'ye).
Anakart problemi AMD'li Gen9 LOQ'larda da görülebiliyor. Alınabilir bulmuyorum.
Var maalesef. Ben duydum. Ama 2-3 kişi. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama @Recep Baltaş sanırım bununla ilgili konu açmıştı. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur...Anakart yanma problemini Asya pazarında (özellikle Hindistan pazarında) var diye duydum. Türkiye'de anakart sorunu yaşayana denk gelmedim.
Ben aynı modelin 12450'sini kullanıyorum. Sorun yok benim cihazımda.Acer Nitro 5 önermiyorum. Özellikle AN515-58 (i7 12700H) bana sinir krizi geçirtti. 1 yıl düzgün çalıştıktan sonra hiçbir şekilde çözülemeyen ısınma problemi ortaya çıktı. PTM7950 bile cihazın boşta iken 70-80 derece olmasını çözemedi.
AMD işlemcili Acer Nitro öneririm ama Intel işlemcili herhangi bir Acer Nitro önermem.