Bütçe
35000
Bu kasanin termal macunlari ciddi anlamda kotu durumda. Degisim sonucunda cok guzel degerler aliniyor.

Mesela ince cerceveli kasa 4800H stok macunlu cihazimdan bu;

Screenshot_20240122-003712_Gallery.webp

CPU-Z Stress Test acik durumda, yani agir yukte.

Ve ayrica Nitro 16 modeli 5'in bir ust segmenti olup, sivi metal macuna fabrika cikisindan sahip.

1 ay boyunca nefessiz macun değiştirildi ve işe yaramadı. PTM7950 bile işe yaramadı.
Bloku servis kitapcigindaki gibi geri monte ettiniz mi? Vidalarin sirasi var.

Ayrica PTM7950'nin sahtesi cok suan.

Yada bilmiyorum, -58 serisinin sizin elinizdeki modeli ciddi anlamda kotu olabilir yada fabrika cikisli sorunlu olabilir.

Bloku servis kitapçığındaki gibi geri monte ettiniz mi? Vidalarin sırası var.
Benim mesleğim bu... Emin ol cihaz kusurlu.

Ayrıca PTM7950'nin sahtesi çok şu an.
Aynı macunu Acer Nitro 16, Acer Swift 3, Asus Tuf Gaming A15 ve HP Victus 16 cihazlara uyguladım. Hepsi buz gibi çalışmaya başladılar.

İnternette (özellikle Reddit gibi yabancı kaynaklarda) araştırma yaptığımda canı yanan çok kullanıcı gördüm.

Benim mesleğim bu... Emin ol cihaz kusurlu.

Aynı macunu Acer Nitro 16, Acer Swift 3, Asus Tuf Gaming A15 ve HP Victus 16 cihazlara uyguladım. Hepsi buz gibi çalışmaya başladılar.

İnternette (özellikle Reddit gibi yabancı kaynaklarda) araştırma yaptığımda canı yanan çok kullanıcı gördüm.
Nitro 16 icin gereksiz durmus, zaten fabrikadan sivi metal ile cikan bir cihaz.

Yeni konu açtım. Bütçemi 40 bine kadar çıkarabilirim 4060 almayı planlıyorum. Yeni konu onaylanınca bakabilirseniz çok memnun olurum.

Bu arada attığınız da güzel bütçem çıkmasaydı bunu alabilirdim ama fazla gürültülü fan sesi çıkarıyor diyorlar. Baş ağrıtmaz mı?

Yeni konu açtım. Bütçemi 40 bine kadar çıkarabilirim 4060 almayı planlıyorum. Yeni konu onaylanınca bakabilirseniz çok memnun olurum.

Bu arada attığınız da güzel bütçem çıkmasaydı bunu alabilirdim ama fazla gürültülü fan sesi çıkarıyor diyorlar. Baş ağrıtmaz mı?
Ben kullanıyorum Nitro 5'i. Ayar çekince efsane oluyor.