Detaylar
Kim cevapladı?Sizin cihaz modeli nedir?Merhaba,
Benim modelde sadece kırmızı ışık yanıyor, RGB değil. Ben de direkt klavyeyi değiştirip RGB'li bir tane takmayı düşünüyorum. Olur mu, uyum sağlar mı, bilmiyorum; bir tane buldum ama emin değilim.
Eki Görüntüle 199893
Eki Görüntüle 199894
creazy 37
Üstün
Model numarası: AN515-45
Parça numarası: Nh. Qbaey. 007.
dewberry 9
Üstün
Uyum sağlamaz denilmiş. Ayrıca yan etkileri şunlar:Merhaba,
Benim modelde sadece kırmızı ışık yanıyor, RGB değil. Ben de direkt klavyeyi değiştirip RGB'li bir tane takmayı düşünüyorum. Olur mu, uyum sağlar mı, bilmiyorum; bir tane buldum ama emin değilim.
Eki Görüntüle 199893
Eki Görüntüle 199894
-Orjinal klavyeyi sokup yan sanayi takacaksın.
-Acer Nitro 5'in bu kasasında butun kasayı dağıtman gerek klavyeyi değiştirmek için, tonla değişik vidaya sahip bir model. Sıkıntılı ve dikkat ister.
-Garantin iptal olacak.
Kaynak:
-Acer Destek'te anakart uzerindeki girişlerden dolayı uyumsuz diye bahsedilmiş. JBL1 sadece kırmızı klavyelerde varken JBL2 RGB modellerde var mış.
(Altındaki mesajı oku)
Windows kullanıyorsanız Nitrosense uygulamasını indirip sağ üstteki klavye logosundan klavye ışıklandırma ayarını dinamiğe ayarlarsanız RGB oluyor. Ben de Acer Nitro 5 kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
dewberry 9
Üstün
RGB olmayan modeller mevcut.Windows kullanıyorsanız Nitrosense uygulamasını indirip sağ üstteki klavye logosundan klavye ışıklandırma ayarını dinamiğe ayarlarsanız RGB oluyor. Ben de Acer Nitro 5 kullanıyorum.
Eki Görüntüle 199914
Nitro 5 bir model değil, seri.
Tamam ama belki konu sahibinin modelinde de oluyor? Denemesi lazım.RGB olmayan modeller mevcut.
Nitro 5 bir model değil, seri.
dewberry 9
Üstün
Kırmızı LED klavyesi diyor zaten. RGB ile değişebilir mi diyen adam zaten açar bakar.Tamam ama belki konu sahibinin modelinde de oluyor? Denemesi lazım.
Ayrıca NHQBAEY007 alt modelinde RGB klavye yok ve default olarak rainbow modunda geliyor klavye ışıkları. Kırmızı gelmiyor RGB modellerde.
Yeni konular
-
-
Ryzen 5 2400G'de soğutucu ve macun değişiminden sonra sıcaklık arttı
- DelilahKaldwing
-
-
-
-
-
-
-