creazy 37

Üstün
Merhaba,

Benim modelde sadece kırmızı ışık yanıyor, RGB değil. Ben de direkt klavyeyi değiştirip RGB'li bir tane takmayı düşünüyorum. Olur mu, uyum sağlar mı, bilmiyorum; bir tane buldum ama emin değilim.

1762678681331.webp

1762678706260.webp

Merhaba,

Benim modelde sadece kırmızı ışık yanıyor, RGB değil. Ben de direkt klavyeyi değiştirip RGB'li bir tane takmayı düşünüyorum. Olur mu, uyum sağlar mı, bilmiyorum; bir tane buldum ama emin değilim.

Eki Görüntüle 199893

Eki Görüntüle 199894
Uyum sağlamaz denilmiş. Ayrıca yan etkileri şunlar:

-Orjinal klavyeyi sokup yan sanayi takacaksın.

-Acer Nitro 5'in bu kasasında butun kasayı dağıtman gerek klavyeyi değiştirmek için, tonla değişik vidaya sahip bir model. Sıkıntılı ve dikkat ister.

-Garantin iptal olacak.

Kaynak:

-Acer Destek'te anakart uzerindeki girişlerden dolayı uyumsuz diye bahsedilmiş. JBL1 sadece kırmızı klavyelerde varken JBL2 RGB modellerde var mış.

(Altındaki mesajı oku)

Windows kullanıyorsanız Nitrosense uygulamasını indirip sağ üstteki klavye logosundan klavye ışıklandırma ayarını dinamiğe ayarlarsanız RGB oluyor. Ben de Acer Nitro 5 kullanıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-11-09 134227.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Tamam ama belki konu sahibinin modelinde de oluyor? Denemesi lazım.
Kırmızı LED klavyesi diyor zaten. RGB ile değişebilir mi diyen adam zaten açar bakar.

Ayrıca NHQBAEY007 alt modelinde RGB klavye yok ve default olarak rainbow modunda geliyor klavye ışıkları. Kırmızı gelmiyor RGB modellerde.