İşlemcim oyunlarda hiç 70'i geçmedi stok soğutucu ve Arctic MX4 ile kullanıyorum kasam MSI MAG M100R. FPS dalgalanmalarına sebep olabilecek bütün ihtimalleri değerlendirdim herhalde bilgisayara 100 kere format, BIOS, driver, chipset Update yapmışımdır, aldığımdan beri bu FPS düşmesi sorunundan muzdaribim ilk zamanlar öyle çok göze batmıyordu fakat şimdilerde CS2 de FPS 200 250'lerde güzel gezerken aniden tak diye 100 FPS'lere iniyor.

Sıcaklıklar nasıl?

Reis 1 yıl aradım bulamadım sıfırını aldım enayi arayan çok.
Haklısınız hocam ikinci el ürüne sıfır fiyatı çeken zihniyetler bol memlekette...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, genelde CPU yüzde 40-50'lerde gezer, ekran kartı 60'larda, drop esnasında ekran kartı düşüyor, CPU kullanımı dayanıyor 80'lere. En azından Afterburner böyle gösteriyor, bilmiyorum.

Tam istediğim yorum. Tahminimi söylüyorum, Sizin sorununuz ya RAM'de ya da ekran kartında. Bu ikisinden birinde olduğuna eminim. Ama şunu da söyleyeyim, her oyunda oluyorsa dediğim geçerli. Sadece 1 oyunda oluyorsa oyunla ilgili bir sorun da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam istediğim yorum. Tahminimi söylüyorum, sizin sorununuz ya RAM'de ya da ekran kartında. Bu ikisinden birinde olduğuna eminim. Ama şunu da söyleyeyim, her oyunda oluyorsa dediğim geçerli. Sadece 1 oyunda oluyorsa oyunla ilgili bir sorun da olabilir.

CS2 de ki değerler böyle 200'lerde gezerken tak diye düşüyor düşerken de CPU GPU kullanımı aman aman fırlamıyor.

Dosya Ekleri

• değerler.webp
    değerler.webp
    2 MB · Görüntüleme: 4